Type what you are searching for:

Luxe cadeautips voor de business-mama

Business-mamma’s komen stralend en professioneel voor de dag met deze luxe geschenken. Geschonken door iemand die haar lief is, neemt ze deze prachtige ‘dank-je-wel-voor-alles-wat-je-doet’ ook op de drukke werkdagen met zich mee.

 


 

Seiko Presage

Om zakelijk te dragen is een klassiek horloge altijd goed. Dit prachtige horloge met klassieke looks is de Seiko Presage Automatic. De slanke 33,8 millimeter ronde kast is uitgevoerd in doublé. De wijzerplaat heeft een mooi patroon met op drie uur en klein datumvenster.

 
Bekijk Seiko collectie

 


 

Koord-collier

Mooi vrouwelijk bij een zakelijke outfit staat dit speelse collier van Artur Scholl. Het design bestaat uit zwarte koorden die eindigen in een roségouden ‘druppel’. De koorden worden door een roségouden ring gedragen.

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Zilver Ring Origami

Lapponia maakt juwelencollecties die ontstaan door samen te werken met steeds wisselende kunstenaars. Deze indrukwekkende, moderne zilveren ring, genaamd ‘Origami’, is ontworpen door Zoltan Popovits. Eén van zijn uitspraken is: ‘Jewelry connects its wearer to a specific time, place and people.’ Een prachtig statement voor juwelen en Moederdag.

 
Bekijk Lapponia collectie

 


 

Zilver Oorstekers Gelo

Deze designers made oorstekers genaamd ‘Gelo’ zijn een ontwerp van Björn Weckström, een van de meest vooraanstaande ontwerpers van Lapponia. De Gelo-collectie is geïnspireerd op het bevroren Finse landschap, thuisland van Lapponia.

 
Bekijk Lapponia collectie

 


 

Montblanc PIX Red Ballpoint

Montblanc staat voor ongeëvenaarde kwaliteit en klasse in leder- en schrijfwaren. Als een ‘business lady in red’ maakt deze pen uit de PIX-serie een strak gevormd statement. De pen is van rood resin gemaakt, en afgewerkt met gold coated metaal.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Montblanc tabletcase

Deze tabletcase van Montblanc is gemaakt van hoogwaardig zwart leder. Perfect om tablets veilig en stijlvol in te bewaren of te vervoeren.

 
Bekijk Montblanc collectie

 


 

Stijlvol duo van Montblanc

Voor een dag op de zaak of als stijlvolle handbagage tijdens zakenreisjes is dit duo, bestaande uit en tas en portemonnee van Montblanc perfect. Beiden zijn gemaakt van hoogwaardige leder en zijn zeer gedetailleerd afgewerkt.

 
Bekijk Montblanc collectie