Type what you are searching for:

Zon en strand

Wat is er fijner dan de nazomer vieren aan zee, genietend van de golven en de ondergaande zon? Met horloges en sieraden die zijn uitgevoerd in de kleuren van de zon, het zand en de zee willen wij u graag inspireren.

 


 

Zandkleurige Albanu armband

Albanu werd in 1928 opgericht door René Albanu. In die dagen was Albanu nog een merk dat zich had gespecialiseerd in het handmatig vervaardigen van hoogwaardige armbanden uit olifantenhaar. De huidige collectie biedt inmiddels armbanden van o.a. giraffenhaar, paardenhaar en armbanden die gemaakt zijn van bijzondere ledersoorten. De sluitingen van de armbanden worden gemaakt van edelstaal, brons of edelmetaal. Albanu is hiermee een merk dat staat voor zowel lef, kwaliteit als elegantie. Alle creaties worden met de hand gemaakt en met volledige inachtneming van het verdragen ter bescherming van wilde diersoorten. Deze zandkleurige armband is gemaakt van kangoeroeleer. De bronzen sluiting van de 13 millimeter brede armband geeft het geheel een stoer, maar stijlvol karakter.

 
Bekijk Albanu collectie

 


 

Breitling Navitimer Automatic

Zowel de wijzerplaat in de kleuren van de ondergaande zon, als de mooie geparelde lunette geven deze Breitling Navitimer Automatic een elegant uiterlijk. De kast heeft een diameter van 35 millimeter, wat de verfijning van het horloge benadrukt. De roterende lunette met slider-functie, die de Navitimer zo karakteristiek en tot een van ’s werelds meest geliefde pilotenhorloges maakt, benadrukt het stoere karakter van het horloge. Elke Breitling is gecertificeerd als officiële chronometer door de onafhankelijke Zwitserse testinstantie COSC.

 
Bekijk Breitling collectie

 


 

Oceaanblauwe Bron Catch armband

In de kleuren van de oceaan verwerkte Bron aquamarijn en London Blue Topaas in deze 18 karaat roségouden Catch armband. De edelstenen zijn cabochon geslepen. De vlakke onderzijde en de bolvorm die met deze slijptechniek ontstaat zorgt voor een sterke accentuering van de kleuren. Bron plaatste tussen het blauw een ‘stardustpastille’ met champagne diamant voor een speelse, luxe uitstraling.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Mini Sweety Aquamarine Mist

De Mini Sweety collectie is een van de succesvolle lijnen van Bigli. Voor de ring Mini Sweety Aquamarine Mist gebruikte het merk een cabochon geslepen doublet bestaande uit parelmoer en melkaquamarijn. In de 18 karaat roségouden scheen van de ring schittert heel subtiel een diamantje.

 
Bekijk Bigli collectie

 


 

Diamanten zeester

Deze Tirisi Moda Copacabana ring met Parelmoer en diamant is een schitterende ode aan de zee en zomerse dagen. De zeester is opgebouwd uit briljant geslepen diamanten, gezet op parelmoer. De zilveren ring kreeg een 18 karaat roségouden rand rondom de zeester voor een nog luxere uitstraling en is ook zeer geschikt om als pinkring te dragen. De serie biedt naast de ring een bijpassend Tirisi Moda Copacabana Collier en zeester-armbanden.

 
Bekijk Tirisi Moda collectie

 


 

Oris Aquis Limited Edition Lake Baikal

In 1999 werd het Russische Baikalmeer, waar unieke flora en fauna leeft, in staat van bescherming gesteld. Oris ondersteunt de bescherming van dit grootse (31.500 km²) en diepste zoetwatermeer ter wereld met het uitgeven van een de gelimiteerde Oris Aquis Lake Baikal editie. De gelimiteerde editie is uitgegeven in een oplage van 1999 stuks, waarvan wij in onze winkel in Amersfoort nr. 521 op voorraad hebben. Het duikhorloge met prachtige blauwe wijzerplaat heeft op het kastdeksel een ‘bevroren ’afbeelding, geïnspireerd door het ijs van het Baikalmeer, dat in de winter bevroren is.

 
Bekijk Oris collectie