Type what you are searching for:

Omdat je mij zo dierbaar bent

Sieraden met kleine, tot in perfectie uitgewerkte details zijn hartverwarmende geschenken die binnen vriendschappen en familiebanden woordeloos zeggen hoe bijzonder de draagster is.

 


 

Bigli Ring Mini Leaves Wit Diamant

De Bigli Mini Leaves serie is geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. Het blaadje dat geplaatst werd op de smalle, perfect glad gepolijste band van deze roségouden ring, spelen tientallen briljant geslepen diamantjes in pavé zetting met het licht. (0,22ct. VS1/TW).
 
Bekijk Bigli collectie

 


 

Monzario collier met London blue Topaas

Dit collier met ankerschakels is geweldig om te combineren met meerdere colliers van verschillende lengtes voor een modieuze uitstraling. Draag je dit roségouden collier, dat voorzien werd van vijftien London Blue Topaas edelstenen, solitair, dan benadrukt het collier elegantie. Een sieraad om vaak te dragen!

 
Bekijk collier

 


 

Moondrops Collier Bolletjes Witte Diamant

Dit geelgouden collier waarin ronde vormen en diamant centraal staan, is van het sieradenmerk Moondrops. Het collier heeft in het midden 3 witgouden bolletjes met daarin een diamant (0.05 ct.).

 
Bekijk Moondrops collectie

 


 

Bron ring met kusje van blauwe diamant

Deze ring van Bron draagt de naam ‘Joy’. De 18 karaat roségouden ring is voorzien van een ‘kusje’ uit blauwe diamant en daarmee een ‘joy to wear’. Zowel solo als gecombineerd met meerdere ringen voor een nog persoonlijker effect.
 
Bekijk Bron collectie

 


 

Miss Spring collier Tiny Round

Is zij het middelpunt van jouw leven? Dan is deze 14 karaat geelgouden ketting met ankerschakel van Miss Spring met glanzend gepolijste ‘Tiny Round’ een passend geschenk. Het collier is mooi om solo te dragen, maar laat zich ook volgens de laatste trends combineren met meerdere colliers van verschillende lengtes.

 
Bekijk Miss Spring collectie

 


 

Longines La Grande Classique

Klassiek is het schenken van een horloge om bijzondere momenten te markeren. Dit prachtige horloge van Longines, de La Grande Classique, heeft een edelstalen kast met een PVD geelgouden afwerking en een glanzende lederen band. Kenmerkend voor de Longines La Grande Classique is de elegante plaatsing van de lugs waarmee het lijkt alsof het horloge tussen de band lijkt te zweven. De witte wijzerplaat met minimalistische uitstraling heeft op 12 uur het Longines logo.
 
Bekijk Longines collectie