Type what you are searching for:

Van Hell Amersfoort verbouwt en ruimt op

Van Hell Amersfoort verbouwt. Dat betekent dat we vanaf maandag 3 oktober de deuren even zullen sluiten om eind oktober weer feestelijk te kunnen openen met een prachtige winkel en de nieuwste collecties. Tijdens de verbouwing in Amersfoort zijn de winkel in Apeldoorn en onze webshop natuurlijk gewoon open! Maar voordat het zover is, is het uitverkoop! Wij zitten straks nog even in de rommel, maar helpt u ons alvast met opruimen?

 


 

Creolen van Artur Scholl

Kleding die we in de uitverkoop kopen geeft vaak maar kort plezier. De mode verandert, het raakt versleten en onze smaak verandert, maar deze creolen van Artur Scholl geven een leven lang plezier. De roodgouden creolen hebben een slingerende lijn van briljant geslepen diamant. Gemaakt door een merk met een indrukwekkende historie voor vrouwen die tijdloos vakmanschap kunnen waarderen.

 
van € 2.350,- voor € 1.450,-
 


 

Bron Catch-oorhangers

Zelfs vrouwen die al een uitgebreide collectie sieraden bezitten, zullen een plekje willen inruimen voor een product van Bron. Zoals deze 18 karaat witgouden Catch oorhangers. De hanger bestaat uit een knopje, pavégezet met briljant geslepen diamant, met daaraan een random geslepen blauwe topaas.

 
van € 3.950,- voor € 2.350,-
 


 

Een ring van Artur Scholl

Deze kleurrijke ring van Artur Scholl, dat is er toch een om vrolijk van te worden? De vrolijkheid zit hem in het ontwerp met de losse uiteinden met aan het eind van elk daarvan een element met een gekleurde edelsteen. We zien gefacetteerde amethist, citrien en peridot, met daaromheen briljant geslepen diamant. Deze ring ligt in Amersfoort te wachten op een dame met ringmaat 56 / 17¾.

 
van € 2.995,- voor € 2.095,-
 


 

MeisterSinger NL Edition 2019

De limited editions die MeisterSinger elk jaar speciaal voor de Nederlandse markt uitbrengt, vliegen doorgaans de winkel uit. Dit model uit 2019 hebben we nog even achter de hand gehouden. De Meistersinger NL Edition van dat jaar is een unieke uitgave van de Perigraph. Dit horloge heeft een geborstelde stalen kast en een vintage, grijze lederen band. De datum kunt u aflezen op de datumring in de wijzerplaat. Het prachtige, Zwitserse uurwerk is aan de achterzijde te zien door een saffierglas. Van de 119 horloges die hiervan zijn gemaakt, is nummer 4 bij ons op voorraad. Bent of kent u de verzamelaar die heel gelukkig van deze bijzondere vondst wordt?

 
van € 1.690,- voor € 1.250,-
 


 

Baume & Mercier Promesse

Baume & Mercier maakt horloges met eeuwigheidswaarde. Toch nemen we afscheid van deze Promesse om plaats te maken voor nog meer mooie horloges. Wie dit horloge aanschaft, doet een aankoop waar een dame nog heel lang plezier van zal hebben. Het horloge heeft een stalen kast met een parelmoer wijzerplaat. De wijzers van dit horloge zijn zilverkleurig en op de lunette zijn 30 diamanten gezet. De kast en de band zijn van edelstaal. Gaat dit elegante model bij u een mooi leven tegemoet?

 
van € 3.950,- voor € 2.350,-
 

Bekijk alle aanbiedingen