Type what you are searching for:

Klaar voor de herfst

De herfst heeft zich weer aangediend waardoor de natuur zich in al haar kleurenpracht laat zien. De bomen verkleuren van groen naar oranje, rood en bruin. Deze warme herfstkleuren staan centraal in deze sieraden en horloges.

 


 

Herfstzon

Het oranje parelmoer van de wijzerplaat in combinatie met het geelgoud in de kast en band. Doet dit u ook denken aan de ondergaande herfstzon? Met dit dameshorloge van Ebel kunnen we het herfstgevoel lang vasthouden. Het is de Sport Classic, een sportief model uit de jaren zeventig dat inmiddels een icoon genoemd mag worden. Deze uitvoering bestaat uit een edelstalen kast met een geelgouden lunette. Acht diamanten op de parelmoer wijzerplaat doen dienst als tijdsaanduiding. De bicolor band met golvend ontwerp geeft het geheel een extra vrouwelijke uitstraling.

 

Ebel collectie
 


 

Warme carneool

Carneool, ook wel bekend als kornalijn, is een oranje tot roodbruine variant van de chalcedoon. Met zijn warme kleur maakt de carneool deze geelgouden zegelring tot iets heel persoonlijks. De zegelring is er zowel voor heren als dames en klassiek draagbaar om de ringvinger of speels om de pink.

 

R&C collectie
 


 

Natural Beige

Annamaria Cammilli is kunstenaar en goudsmid ineen. Beiden zien we terug in de creatieve ontwerpen van dit Italiaanse merk. De kunstenaar is duidelijk in het design van deze oorstekers, maar het materiaalgebruik behoeft een toelichting. In deze oorstekers is gebruik gemaakt van de goudlegering Natural Beige, maar dit is slechts één van de acht kleuren goud van Annamaria Cammilli. Door de keuze uit verschillende tinten is er voor elke vrouw de nuance die het beste bij haar persoonlijkheid en huidskleur past. In deze oorstekers in de vorm van een Calla-bloemknop wordt Natural Beige-goud omringd door witgoud en diamanten.

 

Bekijk collectie
 


 

Green Aventurine For Ever

De bijzondere kleuren van de herfst zien we in deze oorhangers van Bigli. De kleur groen heeft de naam Green Aventurine For Ever en deze tint is niet zomaar tot stand gekomen. De kleur is ontstaan door de edelstenen parelmoer, groene aventurine en lemonkwarts op elkaar te bevestigen. In deze Mini Sweety-oorstekers kleurt de groene tint mooi bij het roségoud, waarin zoals bij elk sieraad van Bigli, een briljant geslepen diamant is gezet.

 

Bigli collectie
 


 

Mannelijk mosgroen

Deze stoere armband voor mannen is er in verschillende kleuren, maar in mosgroen is het echt herfst. De armband is gemaakt van sportief gevlochten cordon (scheepstouw) en wordt om de pols bevestigd door een sluiting van edelstaal.

 

Albanu collectie
 


 

Allure

Groen, roségoud en zwart. Het zijn de perfecte kleuren voor een knusse herfstavond. Maar deze Breitling Navitimer is natuurlijk 365 dagen per jaar en over de hele wereld goed draagbaar. Het herenhorloge bevat namelijk een automatisch uurwerk met GMT-functie zodat het de tijd laat zien in twee tijdzones. Het iconische navigatiehorloge heeft bovendien een rekenliniaal in de buitenste ring op de wijzerplaat. Het succesmodel sinds de jaren vijftig heeft nog niets van zijn allure verloren, maar Breitling voegt in deze uitvoering een veelzijdige elegantie toe aan dit legendarische navigatiehorloge.

 

Breitling collectie
 


 

Maansteen

Deze roségouden Sushi-ring uit de collectie van Bron brengt licht tijdens een sombere herfstdag, In de gesuikerde diamantrand is een briolet geslepen maansteen gezet. Perfect om alleen te dragen, nog leuker om te combineren.

 

Bron collectie