Type what you are searching for:
 

Algemene voorwaarden

Welkom aan ons vertrouwde adres.

Bij Van Hell Juweliers bent u aan een vertrouwd adres. Al in 1933 openden wij onze eerste winkel. Vandaag de dag hebben wij naast onze vestigingen in Amersfoort en Apeldoorn een derde vestiging: onze website! Daar bieden wij onze klanten dezelfde service.

Verzending

eDe levering van de producten geschiedt op de plaats en het tijdstip waarop de producten gereed zijn voor verzending aan u. De richtlijn die wij hiervoor hanteren bedraagt ongeveer twee werkdagen. We streven er naar om de producten zoveel mogelijk in één keer bij u af te leveren. Het is echter mogelijk dat uw bestelling in meerdere leveringen binnenkomt. Bestelde horloges worden voordat ze aan u worden verstuurd eerst zorgvuldig nagekeken door onze expert. Hierdoor kan het afsturen van een horloge vaak een werkdag langer op zich laten wachten. In de regel zal Van Hell Juweliers u informeren over de levering van uw bestelling. Het kan voorkomen dat door u bestelde artikelen niet in voorraad blijken te zijn. In dat geval zal Van Hell Juweliers u informeren over de nieuwe levertijd. Van Hell juweliers zal de door u bestelde goederen per koerier laten afleveren. Voor verzendingen binnen Nederland en België rekent van Hell Juweliers geen bestelkosten.

Privacy

mVan Hell Juweliers respecteert de privacy van haar klanten en de gebruikers van haar website. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens en garanderen dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens zullen worden gebruikt om uw bestelling optimaal te laten verlopen. Vanzelfsprekend zullen uw persoonlijke gegevens niet worden gedeeld met externe partijen.

Retouren en bedenktijd

mAls koper heeft u het recht om zonder opgave van redenen de koop binnen vijftien kalenderdagen na ontvangst van het geleverde product te ontbinden. Producten die in de winkel zijn gekocht kunnen worden teruggebracht op vertoon van de kassabon. Producten die via internet zijn besteld en naar koper verzonden zijn kunnen alleen retour worden gestuurd als dit vooraf per e-mail meldt. De kosten en handelingen van het retour zenden zijn voor rekening van de koper. Indien de producten door de koper niet of in beschadigde of verminderde toestand worden teruggezonden, dan dient de koper de hierdoor ontstane schade te vergoeden, ook indien de schade een gevolg is van gebruik van het product door de koper tijdens de bedenktermijn conform de voorschriften van de fabrikant. Dit is slechts anders wanneer de schade is ontstaan bij het uitproberen van het product, zoals dat in een winkel ook zou kunnen.

Bestellen

mU kunt via onze website eenvoudig, snel en veilig artikelen bestellen. Daarbij heeft u de keuze om af te rekenen zonder een account aan te maken dit te doen mèt een eigen account. De keuze is geheel aan u. Het afrekenen van artikelen middels uw eigen account biedt een aantal voordelen. Zo worden uw orders en uw account omgeving opgeslagen. Zo blijft uw aankoopadministratie altijd op orde. Ook kunt bijvoorbeeld uw favoriete artikelen aan uw verlanglijst toevoegen en bewaren. Een eigen account biedt gemakken die u zeker zal waarderen!

Betalen

mOp onze website kunt u uw aankopen vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen met behulp van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Daarnaast biedt Van Hell juweliers de mogelijkheid om aankopen af te rekenen door middel van de vertrouwde bankoverschrijving. Bij het afronden van uw bestelling kunt u kiezen van welke betaalmogelijkheid u gebruik maakt.

Prijzen en aanbiedingen

mOp het moment van uw aankoop gelden de op dat moment gecommuniceerde prijzen in onze website. Bij reeds geplaatste bestellingen kan achteraf geen korting worden verwerkt.

Uw account

mOp onze website kunt u een snel en eenvoudig een account aanmaken. Nadat u een account heeft aangemaakt kunt bestellingen plaatsen. Het account stelt u in staat om u facturatie- en verzendadressen in te stellen, verlanglijsten aan te leggen, reviews bij producten te schrijven. Ook is het mogelijk om uw bestellingen uit het verleden te bekijken. U kunt uw accountinformatie te allen tijde aanpassen.