Type what you are searching for:

Maurice Lacroix, de stijlvolle Zwitser

Maurice Lacroix kan terugkijken op een stijlvolle geschiedenis. Het merk heeft klasse en een zeer duidelijke signatuur in al zijn modellen. In combinatie met Zwitsers vakmanschap maakt dit het merk speciaal en bijzonder begeerlijk.

Naast de gewilde herenmodellen, zoals de Aikon, Eliros en Pontos, is er ook een sprookjesachtig mooi horloge voor dames; de Maurice Lacroix Fiaba. Dit horloge doet de naam dus eer aan, want het betekent letterlijk ‘sprookje’ in het Italiaans. Met zijn sterke, vrouwelijke lijnen en fraai bewerkte wijzerplaat en metalen band heeft het horloge een eigentijds voorkomen, zonder afbreuk te doen aan de klassieke waarden, die de Fiaba tot zowel een horloge als een sieraad maken.

 

Bekijk Maurice Lacroix collectie