Type what you are searching for:

Ab van Hell

Geboren in het juweliersvak. Leerde op 10-jarige leeftijd al klokken repareren en is op 21-jarige leeftijd echt aan de slag gegaan.

Els Ponstijn

Sinds Ab van Hell de juwelierszaak Fabery de Jonge in 1993 overnam (inclusief mij) werk ik al bij Van Hell Juweliers.
En elke dag met veel plezier. Het is nu eenmaal een prachtig vak en er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen, vooral in de horlogewereld. En dat is nu precies mijn ‘stokpaardje’. Ik vind het leuk om mensen te adviseren in hun keuze voor een mechanisch horloge en ze allerlei interessante technische zaken van het uurwerk uit te leggen, waardoor de aankoop nóg meer gaat leven en extra bijzonder wordt.
Fijn om onderdeel te zijn van een team van experts. Ik verwelkom u graag in Apeldoorn.

Debbie Klopman

Sinds januari 2017 mag ik mij met veel plezier lid van het team Van Hell Juweliers Apeldoorn noemen.

Als verkoopadviseur, gegrepen door edelstenen, diamant en de complexe uurwerken, zie ik het als een uitdaging om u samen te brengen met het sieraad en horloge dat bij u past.

Achter de schermen zorg ik ervoor dat zaken rondom de aftersales voorspoedig verlopen. Ook zorg ik er mede voor dat u niet alleen al onze prachtige producten in de winkel kan bewonderen, maar ook op onze vernieuwde website.

Mirjam Visser – Van Hell

Al ruim 4 jaar werkzaam in het mooie juweliersvak.

Robert Eijck

Het juweliersvak is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. In Eindhoven, bij mijn vader, heb ik de eerste stappen gezet op weg naar een mooie carrière.

Ik kan wel zeggen dat ik een ‘’levenslange’’ ervaring heb.

Door die ervaring, kennis en mijn enthousiasme kan ik klanten uitstekend adviseren op het gebied van sieraden en horloges. Luisteren naar en inspelen op de wensen van de klant, dat vind ik belangrijk.

Graag neem ik de tijd voor u om ervoor te zorgen dat u precies het horloge of sieraad vindt, dat bij u past. Wat ik ook heel erg leuk vind, is het ontwerpen van sieraden; terwijl u vertelt wat u wilt, teken ik het voor u.

Elke dag is weer een feestje, vooral als er weer een tevreden klant met een positief gevoel de deur uitloopt.

Ik ontmoet u graag binnenkort bij Van Hell Juweliers in Apeldoorn.