Type what you are searching for:

Ab van Hell

Geboren in het juweliersvak. Leerde op 10-jarige leeftijd al klokken repareren en is op 21-jarige leeftijd echt aan de slag gegaan.

Debbie Klopman

Sinds januari 2017 mag ik mij met veel plezier lid van het team Van Hell Juweliers Apeldoorn noemen.

Als verkoopadviseur, gegrepen door edelstenen, diamant en de complexe uurwerken, zie ik het als een uitdaging om u samen te brengen met het sieraad en horloge dat bij u past.

Achter de schermen zorg ik ervoor dat zaken rondom de aftersales voorspoedig verlopen. Ook zorg ik er mede voor dat u niet alleen al onze prachtige producten in de winkel kan bewonderen, maar ook op onze vernieuwde website.

Mirjam Visser – Van Hell

Al ruim 4 jaar werkzaam in het mooie juweliersvak.

Robert Eijck

Het juweliersvak is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. In Eindhoven, bij mijn vader, heb ik de eerste stappen gezet op weg naar een mooie carrière.

Ik kan wel zeggen dat ik een ‘’levenslange’’ ervaring heb.

Door die ervaring, kennis en mijn enthousiasme kan ik klanten uitstekend adviseren op het gebied van sieraden en horloges. Luisteren naar en inspelen op de wensen van de klant, dat vind ik belangrijk.

Graag neem ik de tijd voor u om ervoor te zorgen dat u precies het horloge of sieraad vindt, dat bij u past. Wat ik ook heel erg leuk vind, is het ontwerpen van sieraden; terwijl u vertelt wat u wilt, teken ik het voor u.

Elke dag is weer een feestje, vooral als er weer een tevreden klant met een positief gevoel de deur uitloopt.

Ik ontmoet u graag binnenkort bij Van Hell Juweliers in Apeldoorn.

Truda van Hell

Na 15 jaar in de mode te hebben gewerkt, werk ik alweer bijna een jaar met veel plezier in dit prachtige familiebedrijf. Mijn opleiding als kleurstylist komt goed van pas. Waar een fonkelende diamant de éne vrouw laat stralen, zo schittert bij de ander juist een wat gedempter soort edelsteen. Ik vind het een uitdaging om te kijken welk sieraad technisch gezien bij de klant past, maar mijn doel is pas bereikt als de klant er echt blij van wordt, als het hem of haar raakt. Daarmee wordt mijn werk mijn passie! Ik hoop nog veel klanten te mogen adviseren voor een passend sieraad of horloge bij Van Hell Juweliers.

Corrie van den Adel – van Hell

Als jongste telg uit het gezin van Van Hell sr., leerde ik van jongsaf aan dat de klant koning is. “Service en klantgerichtheid” zijn begrippen die vandaag de dag nog steeds hoog in het vaandel staan bij ‘Van Hell Juweliers’ en die mij op het lijf geschreven zijn.
Na 10 jaar basisonderwijs, ben ik weer terug in de retail. Met veel plezier en enthousiasme ben ik sinds februari 2019 toegetreden tot dit fantastische team en ben ik verantwoordelijk voor de backoffice en aftersales.

Roland Paanakker

Vanaf het moment dat ik ging werken in de juweliersbranche, dit was in 1990, ben ik een gepassioneerd liefhebber van horloges. In steeds wisselende functies heb ik het geluk mogen ervaren om me steeds breder te kunnen verdiepen in deze fascinerende stukjes techniek. Als accountmanager voor Nederland en Scandinavië was ik intensief betrokken bij de horlogemerken Oris, Ebel, Baume & Mercier en Montblanc. Bij van Hell Juweliers in Apeldoorn gebruik ik deze knowhow om mensen onderbouwd te kunnen adviseren. Het is geweldig dat ik mijn enthousiasme kan delen met mensen in hun zoektocht naar een mooi horloge.