Type what you are searching for:

De aantrekkingskracht van roségoud

Velen zijn er al voor gevallen: de warme uitstraling van roségoud is dan ook onweerstaanbaar. Het edelmetaal is stijlvol, luxueus en bijna overal mee te combineren. Het edelmetaal is een legering van puur goud en koper waardoor het een roze kleur krijgt. Ook bij Van Hell Juweliers houden we ervan. Zie hier enkele prachtige voorbeelden.

Van Hell Amersfoort verbouwt en ruimt op

Van Hell Amersfoort verbouwt. Dat betekent dat we vanaf maandag 3 oktober de deuren even zullen sluiten om eind oktober weer feestelijk te kunnen openen met een prachtige winkel en de nieuwste collecties. Tijdens de verbouwing in Amersfoort zijn de winkel in Apeldoorn en onze webshop natuurlijk gewoon open! Maar voordat het zover is, is het uitverkoop! Wij zitten straks nog even in de rommel, maar helpt u ons alvast met opruimen?

Nieuw bij Van Hell

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe horloges die u bij ons mag verwachten.

Luxe accessoires

Wist u dat u bij Van Hell Juweliers terecht kunt voor meer dan sieraden en horloges? De luxe accessoires in onze vitrines mogen namelijk ook zeker gezien worden. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder of zelfs verrassend en daarbij nog nuttig ook. Dus verras uzelf of een ander. Het perfecte geschenk vindt u hier.