Type what you are searching for:

Fijne Valentijnsdag!

Valentijnsdag

Op dinsdag 14 februari vieren we de liefde. Maar hoe verwent u uw geliefde met Valentijnsdag? Kiest u voor een lief gebaar of een groot geschenk om te zeggen hoeveel u van hem of haar houdt? Voor wie het aan inspiratie ontbreekt, vindt u hier enkele ideetjes voor een klein of groot geschenk.

De stijl van deze maand: kleurrijk

Het aanbod aan sieraden en horloges is groot, maar toch lopen verschillende stijlen er als een duidelijke rode draad doorheen. Ter inspiratie nemen we u in deze nieuwsbrief elke maand mee op een reis langs de stijlen die we in huis hebben. In deze grijze maand leggen wij graag de kleurrijke stijl aan u voor.

Nieuw bij van Hell

De afgelopen tijd hebben we ons aanbod kunnen uitbreiden met prachtige sieraden en aansprekende horloges. We laten ze graag persoonlijk aan u zien, maar dit is alvast een preview van enkele nieuwe sieraden en horloges die u bij ons mag verwachten.

De Musthave: de bangle

Er zijn sieraden en horloges die van alle tijden zijn en een leven lang mee gaan. Dit zijn de musthaves die eigenlijk in geen enkele horloge- of juwelenbox mogen ontbreken. We stellen ze dit jaar één voor één aan u voor. Dit keer: de bangle.

Kerstmis: warme tijden

De kerstboom verlicht de woonkamer, degenen met wie u kerst gaat vieren zijn uitgenodigd en het kerstmenu staat vast. Maar heeft u al bedacht wat u draagt op deze bijzondere dag? En weet u met welke cadeaus uw dierbaren gelukkig zullen zijn en wat er op uw eigen verlanglijstje staat? Het zijn veel vragen die rond de kerst bij ons opkomen, maar we helpen u graag op weg met onze kersttips voor onder of naast de kerstboom.

De diamant in alle kleuren van de regenboog

Dat een diamant een veelzijdige edelsteen is, weten we bij Van Hell Juweliers als geen ander. Onze liefde voor diamant is groot en deze steen kent voor ons weinig geheimen. Zo wordt de schittering van de diamant mede bepaald door de slijpvorm, maar wist u dat de diamant er niet alleen in wit is, maar in verschillende kleuren? Sommigen zijn heel zeldzaam, maar een stukje van de diamanten regenboog laten we u graag zien.