Type what you are searching for:

Inspiratie in München

Het aantal beurzen dat we kunnen bezoeken, is de afgelopen jaren sterk afgenomen. Steeds vaker zien we de nieuwste collecties in een persoonlijke setting of online. Een beurs is echter dé plek om het nieuwe aanbod bij elkaar te zien en te kunnen vergelijken. Gelukkig stelt de Inhorgenta in München ons nooit teleur. Het blijft dé plek voor mooie inspiratie.

De choker

De choker is een halssieraad dat we de laatste tijd veel op de catwalks zien verschijnen. Vreemd is dat niet want hoewel de choker van alle tijden is, is het aantal variaties ermee bijkans eindeloos. Logisch, want een choker heeft vele voordelen. Ze legt een elegant accent op de hals zonder in kleding te verdwijnen en laat zich goed combineren met een of meerdere langere colliers. Een choker kan strak zijn, maar ook losjes en comfortabel om de hals hangen.

Statementringen

Een ring kan mooi zijn in haar eenvoud, maar er zijn momenten dat we een ring willen dragen die mag opvallen. Een statementring is een ring die uniek is, iets zegt over wie we zijn en wat we willen uitstralen. Welk statement zou u willen maken?