Type what you are searching for:

Het Van Hell Event 2023, een terugblik

Drie dagen lang mochten we onlangs feest vieren. Drie dagen die in het teken stonden van het jaarlijkse Van Hell event en de viering van onze negentigste verjaardag. Voor ons was het ook een feest om zoveel bekende gezichten te mogen ontvangen in Kasteel De Schaffelaar. We genieten nog even na met deze terugblik.

Balanced Home

Na een druk jaar bent u misschien toe aan ontspanning tijdens de feestdagen. De kersttrend Balanced Home zorgt daarvoor. Met deze trend creëert u een bijna serene sfeer in huis met ingetogen tinten, natuurlijke materialen en zachte kleuren.

Warm Glamour

Nostalgie, elegantie en een vleugje art-deco bepalen de sfeer in de kersttrend Warm Glamour. Aansprekende dessins, warme kleuren en een luxe uitstraling zorgen voor een warme sfeer in huis tijdens de feestdagen.

Christmas Classics

Heeft u niets met trends als het om kerst gaat en vindt u traditie juist belangrijk? Dan is er voor u Christmas Classics. In deze trend gaat het om de klassiekers in typische kerstkleuren als groen en rood. Klassieke kerstdecoraties heeft u vast al in...

Lees verder

Wil je met me trouwen?

Misschien weet u het al heel zeker, maar zoekt u nog naar het juiste moment om het te vragen? Dan zijn de kerstdagen of de jaarwisseling de perfecte gelegenheid om uw geliefde ten huwelijk te vragen. Aan de ring hebben wij alvast gedacht!

Vier het 90-jarig jubileum tijdens het Van Hell Event 2023

Bij Van Hell juweliers mogen we al negentig jaar lang met onze klanten de mooiste geschenken uitzoeken om de bijzondere momenten in het leven mee te vieren. Die mooie momenten in het leven zijn er om te delen met de mensen die belangrijk voor ons zijn en dat doen we nu zelf ook. Tijdens het Van Hell Event vieren we onze 90ste verjaardag! Dat doen we graag samen met u, want de gasten in onze winkels zijn ook degenen met wie we onze verjaardag het liefst vieren.

De Van Hell Times

Bent u op zoek naar een mooi geschenk voor de feestdagen? Of bent u benieuwd naar laatste trends in sieraden en horloges? U vindt dit alles weer in de jaarlijkse Van Hell Times. Het prachtige magazine valt binnenkort bij u op de mat.