Type what you are searching for:

Voor de Klassieke Mama

Zij kiest haar sieraden om er een leven lang plezier van te hebben, sieraden en horloges die tijdloos zijn en minder gevoelig voor de trends van het seizoen. Dan kennen wij haar als een Klassieke Mama van wie we weten wat ze draagt. Maar hoe verrast u haar met iets nieuws?

Waterdicht of niet?

Leuk en handig om te weten. Kunt u met ieder horloge zwemmen of de zee in duiken? Met sommige horloges kan het wel en met andere niet. Niet elk horloge is geschikt om er een duik mee te nemen. Maar hoe weet u of uw horloge waterdicht is? Wij leggen het hieronder graag aan u uit.

Nieuw bij Van Hell

Het lijkt niet op te kunnen deze dagen. Steeds weer mogen we ons aanbod uitbreiden met prachtige producten. We laten ze graag persoonlijk aan u zien en dit is alvast een preview van enkele nieuwkomers die u bij ons mag verwachten.

De nieuwste voorjaarsmode: Kleur!

21 maart was een dag waar we naar hebben uitgekeken. De eerste lentedag stelde niet teleur en diende zich zonovergoten aan terwijl de natuur weer tot leven komt. Het is ook het seizoen om onze garderobe weer eens goed te bekijken. De winterse kleuren kunnen voorlopig de kast in, in de lente van 2022 dragen we heldergeel, subtiel beige, spicy groen, olijfboom, vurig oranje, diepgrijs en fuchsia. Maar welke sieraden en horloges passen daarbij?

Vrolijk Pasen!

Na een periode van lockdowns is Pasen de eerste feestdag sinds lange tijd die we weer samen kunnen vieren. Weet u al waar u bent met Pasen, met wie u deze dagen doorbrengt en wat u gaat doen? De mogelijkheden zijn onbeperkt, maar met deze sieraden en horloges laat u zien dat u ervoor in de juiste stemming bent.