Type what you are searching for:

Nieuw in de collectie

Sieraden en horloges hebben het in zich om tijdloos te zijn en gelijktijdig de unieke persoonlijkheid van de drager of draagster te benadrukken. Dit inspireert designers, edelsmeden en horlogemakers tot het creëren van de meest mooie stukken. Wij tonen u graag een aantal bijzondere horloges en sieraden die recent aan onze collectie zijn toegevoegd en vanaf nu in onze winkels te bewonderen zijn.

Zon en strand

Wat is er fijner dan de nazomer vieren aan zee, genietend van de golven en de ondergaande zon? Met horloges en sieraden die zijn uitgevoerd in de kleuren van de zon, het zand en de zee willen wij u graag inspireren.

Zomerrode juwelen

De nazomer kleurt niet alleen in prachtige kleurschakeringen de ochtend- en avondhemel rood. Het is ook de kleur van rode bessen, aardbeien en dieprode bramen waar nu volop van te genieten valt. Als ode aan de nazomer en de oogstmaand augustus tonen we u graag een aantal roségouden, ‘zomerrode’ sieraden.

Geoogst uit het water

Zoutwaterparels, zoetwaterparels en parelmoer zijn geschenken uit zeeën of meren die op een delicate manier gekweekt en geoogst worden. Een oester heeft van nature een beschermingsmechanisme om zich te beschermen tegen deeltjes die zich in de schelp nestelen. Deze worden ingekapseld met het materiaal parelmoer, waar de oester ook de binnenzijde van de schelp mee bekleedt. Langzaam, in een proces van vele maanden wordt ‘de indringer’ omkapseld, geëlimineerd en ontstaat er, laagje voor laagje, een parel.

Van Hell Juweliers Online

Inmiddels weet u waarschijnlijk dat wij het prettig vinden om intensief contact met onze klanten te onderhouden. Dit doen we persoonlijk in onze winkels, tijdens evenementen, en online met onze website, de maandelijkse nieuwsbrief en het Van Hell Juweliers YouTube-kanaal.Daarnaast zijn we ook actief...

Lees verder

Duitse klassieke klasse

Duitsland kent een lange traditie als land waar hoogwaardige horloges en sieraden gemaakt worden. Hierdoor werden de designs vaak als wat conservatief ervaren. Dit imago hebben veel Duitse edelsmeden en designers inmiddels van zich af weten te schudden.

Schitterend België

Antwerpen domineerde de afgelopen eeuwen de positie als dé Europese handelsstad voor diamanten. Nog altijd verloopt ruim 80 procent van de handel in ruwe diamanten, en niet minder dan de helft van alle geslepen diamanten, via de Belgische havenstad.