Type what you are searching for:

De herfstpracht van warme kleuren

Houdt u er ook zo van? Van die herfstdagen waarin we zien hoe de natuur voortdurend van kleur verandert? Terwijl de bomen eerst nog even groen blijven, verandert het blad langzaam maar zeker in geel, rood en bruin. Elk jaar opnieuw. Maar van de warme kleuren van de herfst krijgen we nooit genoeg. En als er echt geen blad meer aan de bomen zit, dan hebben we altijd nog de warme herfstkleuren in onze horloges en sieraden om van te genieten.

Modieus in herfst 2021

De nieuwe najaarsmode hangt al in de winkels. Maar wat zijn de trends voor dit najaar en welke sieraden en horloges passen hier het beste bij? Deze herfst zien we zowel felle kleuren als fake fur. Geblokte motieven of ‘eenvoudig’ wit op wit. Een uiteenlopend beeld dus waarin zeker iets voor u te vinden zal zijn. Met het juiste sieraad of horloge, maakt u uw najaar outfit helemaal af.

140 jaar ontwikkelingen en trends bij Seiko

De horloges van Seiko zijn al jaren een vaste waarde in het aanbod bij Van Hell Juweliers. Maar wist u dat het Japanse merk al 140 jaar bestaat? Het is een mijlpaal om trots op te zijn en die natuurlijk niet vanzelf is bereikt. Paul Daniels, President van Seiko Watch Europe B.V., vertelt graag meer over hoe Seiko de top heeft weten te bereiken en hoe het daar ook weet te blijven. “Always one step ahead of the rest.”

Back to business

De vakantie zit er weer op. Tijd om weer aan het werk te gaan, hobby’s op te pakken en in midden Nederland zijn de scholen alweer begonnen. We gaan terug naar normaal, maar hoe bereiden we ons hier op voor? Na een periode van thuiswerken, thuis onderwijs en vakantie is de routine wellicht enigszins verdwenen. Een tip van ons: ga goed uitgerust op pad.

Etiquette: wat gepast is, weet u zelf het best

Nog niet eens zo heel lang geleden waren er strenge regels als het gaat om het dragen van horloges en sieraden. Zoals de etiquette het voorschreef, droegen vrouwen geen ring aan de linker ringvinger tenzij het een verlovings- of trouwring was, mochten verschillende (edel)metalen niet worden gecombineerd en was het heel gebruikelijk dat je een set droeg waarbij oorhangers collier en ring echt bij elkaar hoorden. Die tijd ligt gelukkig achter ons.

We gaan op reis en we nemen mee…

We hebben er lang genoeg op moeten wachten, maar we kunnen weer op vakantie. Wat wordt deze zomer uw bestemming en wat zijn uw plannen? Houdt u van een sportieve vakantie of luiert u liever op een zonnig strand? Wordt het een stedentrip of zoekt u liever het water op? Waarschijnlijk kunt u niet wachten om de koffers te pakken, maar heeft u al bedacht welke sieraden en horloges passen bij de vakantie die u in gedachten heeft? Wij denken graag met u mee.

De ontwikkelingen voor 2021 volgens Dark Bruining

U kent ze waarschijnlijk niet, maar wist u dat we in Amersfoort en Apeldoorn bijna dagelijks contact hebben met de medewerkers van R&C Jewelry? R&C staat voor sieraden op maat, sieraden die op verzoek worden gemaakt om een leven lang plezier aan te hebben. Het familiebedrijf Peter Bruining B.V. is de oprichter van het Nederlandse sieradenmerk. Vluchtige trends gaan aan dit bedrijf voorbij, het kiest liever voor kwaliteit en de lange termijn. Maar met ruim zeventig jaar lang kennis en creatieve knowhow weet de familie Bruining precies wat zich afspeelt in de wereld van sieraden. Dark Bruining, Executive Director, vertelt er meer over.