Type what you are searching for:

Van Hell in Apeldoorn

Fijn om u weer te zien, vrijblijvend en private shoppen op afspraak 

Vanaf 3 maart verwelkomen wij u graag geheel vrijblijvend in onze winkels. Service bieden en persoonlijk contact met u is voor ons erg belangrijk. We zijn dan ook blij dat we u als klant weer op de meest persoonlijke wijze kunnen adviseren bij het kiezen van een mooi sieraad of horloge! Uiteraard blijven we daarbij verantwoordelijkheid nemen voor elkaars gezondheid. Wij vragen u om uitsluitend op afspraak te komen winkelen. Daarnaast blijft Click & collect via onze webshop mogelijk net als het door ons persoonlijk laten thuisbezorgen van uw geschenken. Met nieuwe mogelijkheden, maar met de vertrouwde service, zijn wij als team optimaal ingesteld op het winkelen van nu.

 

Plan een afspraak

We zijn tijdens onze normale openingstijden bereikbaar via:

E-mail: apeldoorn@vanhell-juweliers.nl
Whatsapp: +31 65 7995897
Telefoon: 055 521 22 75

 

Videobellen

Het is mogelijk om tijdens openingstijden met een van onze specialisten een videocall in te plannen om u persoonlijk te adviseren.
Stuur ons een e-mail, bel of app ons, dan plannen we graag een afspraak.

 

Bezorgen

We bezorgen uw cadeau’s graag bij u thuis! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een e-mail, bel of app ons, dan plannen we graag een afspraak.

 

Reparaties en onderhoud

Binnen de uitzonderingen op de maatregelen voor de detailhandel vallen ook de reparatie en onderhoud van uw horloges en sieraden. U kunt hiervoor in onze winkels terecht.
Stuur ons een e-mail, bel of app ons, dan plannen we graag een afspraak.

Ons team

Bij Van Hell Juweliers werken mensen met verstand van zaken. Graag stellen wij ons team aan u voor.

Dit is ons team
Van Hell Apeldoorn

De vestiging in Apeldoorn is geopend in 1993, toen Van Hell Juweliers Fabery De Jonge overnam. Ab van Hell en zijn deskundige team laten u graag de horloge-collecties zien van topmerken als Baume & Mercier, Breitling, Christiaan van der Klaauw en MeisterSinger en sieraden van toonaangevende ontwerpers als BRON en Artur Scholl. Met ruim 85 jaar ervaring weet Van Hell Juweliers met gedegen kennis als geen ander een goede service te bieden.

Adres

Hoofdstraat 120B
7311 KJ Apeldoorn
055 – 521 22 75
apeldoorn@vanhell-juweliers.nl

Wij zijn bereikbaar op:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.30 uur
Woensdag: 10.00 – 17.30 uur
Donderdag: 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Dinsdag 27 april 2021   Gesloten