Type what you are searching for:

Inruilen van horloges en sieraden

Draagt u een horloge of sieraad dat u wilt vervangen? Wij bieden u de mogelijkheid tot inruil, wanneer dat aansluit op onze collectie occasion horloges en occasion sieraden. We bekijken graag de mogelijkheden met u.

Onderhoud en reparatie van horloges en sieraden

Uw horloge of sieraad verdient de beste zorg. Voor het reguliere onderhoud of voor een reparatie stellen wij u daarom graag ons vakmanschap ter beschikking. Dankzij een uitstekende en langdurige relatie met onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers, kunnen wij altijd op hen terugvallen als het gaat om service en expertise.

Het vermaken van sieraden

Wellicht beschikt u over een sieraad uit een erfenis, of wat u lang geleden aangeschaft hebt. Het is een waardevol juweel voor u, maar u draagt het niet meer. Omdat u het design te traditioneel vindt. Of omdat het sieraad aan een grondige opknapbeurt toe is. Wij geven uw sieraad een tweede leven door het voor u te vermaken. Naar een meer eigentijdse vormgeving, waarmee u graag gezien wilt worden. Of door het zo op te knappen, dat het weer de oorspronkelijke schittering krijgt.

Taxatie van horloges en sieraden

Als u ten behoeve van een boedelverzekering of boedelverdeling de waarde van uw horloge of sieraad wilt laten taxeren, zijn wij als erkend taxateur u graag van dienst.