Type what you are searching for:

Alle kleuren van… Wit paarlemoer

Wit paarlemoer is niet zomaar wit. De schoonheid van paarlemoer reflecteert het licht tot tal van kleurschakeringen. Deze eigenschap inspireert tal van horloge- en juwelenmakers om de zachte en mystiek-vrouwelijk glans van paarlemoer te verwerken in hun collecties.

 


 

Ebel Discovery

Ebel werd in 1911 opgericht door het koppel Eugène Blum en Alice Lévy. Eugène was gefascineerd door functionaliteit, Alice door esthetiek. Nog altijd vinden in de Ebel-collecties verfijning en technische perfectie elkaar in een perfect evenwicht. De sportieve kenmerken van de Ebel Discovery vormen een geweldige match met de glans van de wijzerplaat en de roségouden lunette met diamant.

 
Bekijk in onze webshop

 


 

Stoer en zacht

Diamanten en met de hand geslepen gekleurde stenen nemen een belangrijke plaats in de moderne collecties van Tirisi Moda. Ontworpen in Amsterdam, vervaardigd in Italië, gecreëerd voor de vrouw met een dynamische levensstijl. Het roségoud en zilver in dit stoere ontwerp geven het zachte paarlemoer van de ring een krachtige uitstraling. De doublet bestaat uit paarlemoer en facet geslepen bergkristal.

 
Bekijk in onze webshop

 


 

Moraglione

Moraglione werd in 1922 opgericht door Massimo Moraglione in Valenza, Italië. Juwelen, zo geloofde hij, moeten begeerte opwekken en de schoonheid van de draagster accentueren. Nog altijd worden de juwelen van Moraglione vanuit die filosofie gecreëerd. Dit resulteert juwelen van Italiaanse klasse waarin klassieke en trendy invloeden elkaar complimenteren.

 
Bekijk de collectie

 


 

Artur Scholl

De collecties van Artur Scholl behoren tot het topsegment van de internationale juwelenbranche. Het merk gebruikt de allermooiste stenen en diamanten voor haar creaties, die op ambachtelijke manier worden vervaardigd uit 18 karaat goud. Met de grootste zorg en aandacht tot in het kleinste detail wordt elk sieraad met de hand vervaardigd.

Ring met zonnegloed
De combinatie roségoud en zonnegeel citrien, geeft deze prachtige ring een warme gloed. De mooie combinatie wordt gecomplimenteerd door het witte parelmoer aan de bovenzijde en geslepen diamantjes.

Bloemen van parelmoer
Aan een 90 cm lange roségouden ketting schikte Artur Scholl drie onyx-bloemen en 3 bloemen van witte parelmoer met verfijnde, briljant geslepen diamantjes.

 
Bekijk de collectie