Type what you are searching for:

Oris, innovatie voor de avonturiers

Oris heeft naam gemaakt met betaalbare, mechanische Zwitserse horloges voor avonturiers. Het merk eert haar geschiedenis regelmatig met prachtige special editions, maar evengoed met innovaties. Het 110-jarige bestaan van Oris in 2014 was een uitgelezen moment om, na 35 jaar, terug te keren naar horloges met een 100% eigen Oris-kaliber.

Vanwege het jubileum kreeg dit kaliber de naam ‘110’. Elk jaar komt Oris met een nieuw, nog innovatiever kaliber. Inmiddels is het de beurt aan de ‘115’, een model dat uitnodigt om tot het hart van Oris te gaan.
 

Oris Diver Sixty-Five

Voor de Diver Sixty-Five mixte Oris de karakteristieke kenmerken van het jaren zestig Oris Diver horloge met de technologie van vandaag. De prachtige bi-colour uitstraling dankt deze diver aan de combinatie edelstaal met brons. Het bolle saffierglas over de blauwe wijzerplaat zorgt voor een extra snuf vintage-dna.

 

Bekijk Oris collectie