Type what you are searching for:

Christiaan van der Klaauw, complicaties naar de oermoeder van de tijd

Horloges van Christiaan van der Klaauw zijn zo bijzonder dat het onmogelijk is om ze alleen als stijl-statement of accessoire te zien. In het eigen Friese atelier creëert het merk met liefde en aandacht horloges met bijzondere complicaties die gebaseerd zijn op ‘de oermoeder van de tijd’: het heelal.

De intensiviteit waarmee deze prachtige astronomische horloges worden gemaakt, beperkt de productie tot slechts enkele horloges per jaar. Alle horloges zijn dan ook genummerd.

 

Real Moon Joure

Een van de vele, tot in detail uitgevoerde meesterwerkjes van dit CvdK horloge is de roterende, driedimensionale maan die de werkelijke maanfase aangeeft. De met de hand vervaardigde maan geeft de maanstand zo precies aan, dat de afwijking slechts één dag per 11.000 jaar bedraagt. Het is daarmee de meest accurate 3D maanfase ter wereld die ooit in een mechanisch uurwerk is opgenomen. Prijs: € 24.950,-

 
Bekijk CvdK collectie