Type what you are searching for:

MeisterSinger; de kracht van het weglaten

Signatuur van het MeisterSinger horloge is het één-wijzermechanisme. Voorzien van innovatieve eigen uurwerken combineert het merk het oeroude één-wijzer principe van zonnewijzers en vroegere torenklokken met een aantrekkelijke filosofie. ‘Tijd is luxe. Niet om exact te meten, maar om van te genieten.’

 

Pluk de dag

De tot 100 stuks gelimiteerde MeisterSinger Urban Day Date ‘Today’ herinnert de drager eraan dat ‘vandaag de dag is om te zijn waar en wie je bent’. Elke 24 uur, precies vanaf middernacht, is op de wijzerplaat het woord ‘vandaag’ in een andere taal af te lezen. MeisterSinger bevestigt met deze special edition haar filosofie dat tijd niet bedoeld is om van seconden naar seconden te rennen. Maar om stil te staan bij de mooie momenten. De 40 millimeter brede edelstalen ‘Edition Today’ heeft een automatisch uurwerk met 42 uur gangreserve en wordt geleverd op een mooie vintage lederen band. Prijs: € 1.100,-

 
Bekijk MeisterSinger collectie