Type what you are searching for:

De tijdloze stijl van Longines

Innovatie, elegantie en prestaties kenmerken de horloges van Longines sinds het merk in 1832 werd opgericht. Anders dan de beginjaren typeert Longines horloges niet langer als een gebruiksvoorwerp dat de tijd aangeeft, maar als accessoires die een persoonlijke stijl weergeven.

Met een breed aanbod elegant-klassieke en sportieve horloges staat Longines voor betaalbare Zwitserse kwaliteit. Geboren uit traditie, gemaakt om op elk moment bij de tijd te zijn.

 

Longines Spirit

De vintage-look Longines Spirit verwijst uiterlijk naar de rijke luchtvaartgeschiedenis van Longines. In de roestvrijstalen kast van 42 millimeter tikt echter het moderne kaliber 688.4 dat bekroond is met het COSC-certificaat voor chronometers. Op tien uur heeft het horloge een datumcorrector. Samen met een waterbestendigheid van 100 meter is de Longines Spirit gemaakt voor lucht-, land- en wateravonturiers. Prijs: € 2.950,-

 
Bekijk Longines collectie