Type what you are searching for:
Montblanc Chronograph Day Date 43mm

Montblanc, musthave wereldklasse uit Zwitserland

Bij de oprichting van Montblanc in 1909 had het merk geen ambitie om naam te maken met horloges. Dit veranderde eind jaren ‘80 met het toetreden van Montblanc bij Richemont, waartoe ook Baume & Mercier en sinds 2006 de fameuze Fabrique d’Horlogerie Minerva SA behoren.

Gebouwd op de diepgewortelde Montblanc kenmerken, uitmuntendheid, traditie en elegantie, staat inmiddels ook het Montblanc horloge voor dezelfde klasse en kwaliteit als de wereldberoemde Montblanc pennen en lederwaren.

 

Star Legacy

De klassieke kenmerken van de Montblanc Star Legacy, waaronder de slanke wijzers en indexen en een duidelijke secondering, zijn geïnspireerd op de vroegere zakhorloges van Minerva. Het horloge heeft een roestvrijstalen kast van 43 millimeter, waarin het eigen Montblanc uurwerk 25.07 de chronograaffuncties aandrijft. Het horloge wordt gedragen op een bruine lederen band, wat prachtig past bij de roségoud gecoate wijzers en indexen. Prijs: € 4.400,-

 
Bekijk Montblanc collectie
 

Montblanc Chronograph Day Date 43mm