Type what you are searching for:
Longines

Longines; traditie en innovatie

Met een historie van ruim twee eeuwen is Longines een merk dat met zijn horloges op veel terreinen geschiedenis heeft geschreven. Die historie zien we anno 2021 terug in de collectie, waarin elegantie, traditie en prestatie samenkomen.

 

Longines DolceVita

De DolceVita straalt de hedendaagse elegantie van het horlogemerk Longines uit. De collectie is een eerbetoon aan het ‘Dolce Vita’, het goede leven. De collectie is al lange tijd populair, maar dit horloge gaat met haar tijd mee. In een variatie met zachte lijnen valt de DolceVita gegarandeerd in de smaak bij dames en heren die van charme een levensstijl hebben gemaakt. Dit edelstalen horloge met zilveren sector dial en cognac alligator lederen band is uitgerust met een automatisch uurwerk.

 
Bekijk Longines collectie
 

DolceVita