Type what you are searching for:
Qlocktwo Glintscape QT4NL

Qlocktwo, tijd voor design

Een product dat we elke dag gebruiken hoeft niet saai en onopvallend te zijn. Liever niet zelfs, want het kan anders. Met producten als ware kunstwerken weet HourLux uit de vele designs de allermooiste voor ons te vinden.

 

Creator’s Edition Glintscape

Wat een kunstwerk! De klokken van Qlocktwo zijn al opvallend door de manier waarop ze de tijd in woorden aangeven, maar deze Creator’s Edition Glintscape is wel heel bijzonder. De plaat is gevormd uit oeroud sedimentgesteente. Dit heeft een uniek oppervlak dat het licht weerkaatst in het hele spectrum van groen, rood en goud. Afhankelijk van de hoek van waaruit het wordt bekeken, verandert het uiterlijk subtiel waardoor de natuurlijke schoonheid naar voren komt. Dit kunstwerk verdient een prominente plek in elke huiskamer.

 
Bekijk Qlocktwo collectie