Type what you are searching for:
Bigli Mini Sweety

Bigli; de mooiste vorm van schoonheid

De schoonheid van eenvoud. Dat is volgens Bigli de puurste vorm van schoonheid en dat is wat het wil creëren. Het merk combineert zachte en eenvoudige vormen in sieraden die een persoonlijk verhaal vertellen, en zo schoonheid met een ziel worden.

 

Bigli Mini Sweety

Rock Crystal Blues, Green Aventurine For Ever, Aventurine Mystery and Eclectic Blue. Het zijn de aansprekende namen voor de kleurstenen die Bigli heeft gebruikt in deze roségouden armband. De vier kleuren vormen een prachtige combinatie, maar ze zijn er ook in andere, vaste, combinaties. Hoewel niet alle combi’s mogelijk zijn, nodigt de Mini Sweety u uit om naar hartenlust te combineren.

 
Bekijk Bigli collectie
 

 
Bigli Mini Sweety