Type what you are searching for:
Debbie Klopman

De favorieten van… Debbie Klopman

Smaken verschillen en dus hebben ook de medewerkers van Van Hell Juweliers elk hun eigen favorieten. Welk sieraad heeft hun voorkeur in het aanbod en welk horloge gunnen zij een gelukkige nieuwe eigenaar als het uit de winkel verdwijnt? Dit keer: de favorieten van verkoopadviseur Debbie Klopman.

 


 

Debbie’s favoriete horloge: Breitling Chronomat Automatic 36 U10380591K1U1

“Een horloge spreekt mij persoonlijk aan wanneer het een elegante uitstraling heeft gecombineerd met een eigen (beetje pittig) karakter. Deze Breitling Chronomat is een horloge waar ik naar kan blijven kijken. Robuust maar toch elegant. De kast en de Rouleaux horlogeband laten roségouden accenten zien. Samen met de koperkleurige wijzerplaat maakt het dit tot een warm geheel. De briljant-geslepen diamanten op de lunette en wijzerplaat geven een prachtige schittering. Dit zorgt wat mij betreft voor de perfecte balans. Een veelzijdig horloge dat gedragen kan worden bij elke gelegenheid.”

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Debbie’s favoriete sieraad: Bron City Garden

“Bron heeft in de City Garden-collectie sieraden vervaardigd met de edelsteen rutielkwarts. De zwarte, naaldvormige insluitsels geven de sieraden iets mysterieus. Het leukste van deze eigenzinnige edelsteen vind ik dat je er eindeloos mee kunt combineren. Zo staat een ring met deze edelsteen perfect tussen een set met de intense kleuren van bijvoorbeeld toermalijn, maar laat ze zich ook graag combineren met pastelkleuren. Om welk type sieraad het ook gaat; Een sieraad met rutielkwarts heeft geen plekje in een juwelenkistje nodig. Deze dragen we iedere dag, ongeacht het jaargetijde.”

 
Bekijk Bron collectie