Type what you are searching for:

Op bezoek bij de burgemeesters

Het boek ‘Onze reis door de tijd’ verscheen eind 2023 bij gelegenheid van ons 90-jarig jubileum. In januari en februari mochten we het overhandigen aan de burgemeesters van Amersfoort en Apeldoorn.

Als 90 jaar bestaande juwelier is Van Hell juweliers een bekende naam in de binnensteden van Amersfoort en Apeldoorn. In het jubileumboek ‘Onze reis door de tijd’ komen deze twee steden dan ook uitgebreid aan bod. In deze steden liggen onze wortels en het doet ons dan ook veel plezier dat de burgemeesters van Amersfoort en Apeldoorn hun bijdrage aan het boek hebben geleverd. Beide burgemeesters hebben we het boek onlangs persoonlijk mogen overhandigen.

 

 

Op maandag 15 januari zijn wij op bezoek geweest bij de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius. We hebben een ontzettend leuk gesprek gehad en hij nam echt de tijd voor ons. We hebben er geruime tijd met elkaar gezeten. Lucas Bolsius is een echte burgervader en enorm betrokken bij alle Amersfoorters. Daarnaast hebben we gesproken over ons familiebedrijf en natuurlijk de mooie stad Amersfoort. Ook benadrukte Lucas Bolsius het belang van familiebedrijven in Amersfoort en dat de gemeente daar veel aandacht aan besteedt. Onder andere door middel van het bij elkaar brengen van verschillende familiebedrijven in verschillende branches en groottes, om zo met elkaar het gesprek aan te gaan en kennis te delen.

Wij zijn in de gelegenheid gesteld om op het gemeentehuis ons jubileumboek aan de burgemeester te overhandigen. Tot slot heeft hij nog een aantal jubileumboeken gesigneerd. Wij willen Lucas Bolsius ontzettend bedanken voor zijn tijd en betrokkenheid.

 

 

Op woensdag 7 februari konden we eveneens ons jubileumboek overhandigen aan de burgemeester van Apeldoorn, Ton Heerts. Ook hier werden we hartelijk ontvangen en werd er geruime tijd uitgetrokken om met ons te spreken over ons familiebedrijf en de stad Apeldoorn. Het was fijn om te merken dat de burgemeester blij is met ons in de stad en wij zijn blij met onze vestiging in Apeldoorn. We hadden tevens mooie plannen te delen betreffende onze toekomstige Breitling Boutique in de Hoofdstraat.

Ook hebben we gesproken over de stad in het algemeen én het prachtig verbouwde Paleis Het Loo dat jaarlijks 400.000 bezoekers trekt, een parel voor Apeldoorn, met nog veel mooie kansen voor onze groene stad en haar ondernemers.