Type what you are searching for:

Tips voor vakantiegangers en thuisblijvers

Wie niet zonder sieraden en horloges op vakantie wil, staat soms voor een lastige keuze. Want hoe nemen we ze veilig mee en hoe zorgen we goed voor de thuisblijvers? Onze suggesties vindt u hier.

 


 

Uit en thuis met Ida

De Ida juwelenbox Khaki van Wolf 1834 is gemaakt voor uit én thuis. De sieradenbox in kofferstijl kan gezien zijn uitstraling natuurlijk mee op reis, maar de afmeting van 28 x 21,6 x 22,2 centimeter is wellicht beter geschikt voor thuis. De juwelenbox verdient bovendien een prominente plek in huis door het gerecyclede canvas in luxueuze gedempte tinten. Een leren afwerking, koperen studs en het exclusieve 190th Anniversary-logoplaatje zorgen voor een stoer-luxueuze uitstraling. Openen we de juwelenbox, dan zien we de met LusterLoc behandelde ultrasuède-voering en meerdere compartimenten, ringgleuven, afgedekte trays en drie laden. En superhandig voor de reiziger: de box bevat ook een klein reisetui om de sieraden voor uw vakantie veilig mee op reis te nemen.

 


 

Nederlands op reis

Het Duitse Wolf viert dit jaar het 190-jarig bestaan en de Nederlandse Royal Asscher Diamond Company bestaat 170 jaar. Dat vieren de twee samen met de WOLF X Royal Asscher collectie. Een voor reizigers handig deel daarvan is deze sieraden etui. De etui is vervaardigd van luxueus fluweel in de diepblauwe Royal Asscher tint. De etui is versierd met het Royal Asscher metalen kroonlogo en een sierlijk tulpenborduurwerk dat het Nederlandse erfgoed van Royal Asscher vertegenwoordigt. De etuis hebben een spiegeltje, vier vakjes, drie collierhaakjes en bieden plaats aan zeven ringen. Wie deze etui mee op reis neemt, brengt een stukje Nederland mee naar elke vakantiebestemming.

 


 

Klein maar fijn

Klein van stuk, maar groots in elegantie en gemak is deze Caroline juwelen portefeuille van Wolf 1834. De ivoorkleurige juwelenetui is gemaakt van gewatteerd leder en meet 22,4 x 13 x 3 centimeter. De binnenzijde is voorzien van een lederen band voor oorstekers of oorhaken, een rol waar u ringen om kunt schuiven, twee vakjes en genoeg haakjes voor uw lievelingscolliers. Precies genoeg dus om uw vakantiegarderobe te completeren.

 


 

Inpakken en wegwezen

Een (extra) horloge meenemen op reis? Dan is The Rocket van Wolf 1834 onmisbaar in uw bagage. Het is namelijk ‘s werelds kleinste watchwinder voor op reis; klein genoeg om in de palm van de hand te passen. The Rocket past dus ook perfect in elke hotelkluis waar hij er veilig opgeborgen voor zorgt dat een automatisch horloge niet stil komt te staan. Met een afmeting van 9,1 x 16 x 8,7 centimeter neemt de watchwinder amper plek in uw bagage in. Perfect dus voor een lange vakantie of een weekendje weg.

 

Wolf collectie
 


 

Minimalistisch voor een maximaal resultaat

Heeft u er genoeg van om uw horloge steeds weer op de juiste tijd en datum in te moeten stellen? Met een watchwinder behoort dit ‘probleem’ voortaan tot het verleden. Deze Startbox van SwissKubik oogt minimalistisch, maar is gemaakt om uw automatische horloge in beweging te houden zodat het uurwerk niet zal stilvallen. Slechts twee batterijen heeft hij nodig om drie jaar zijn werk te blijven doen. Bekleed met een aqua blauw soft touch materiaal is de Startbox een aantrekkelijke blikvanger in elke kamer.

 


 

Altijd op tijd

Als zwarte kubus van 10 x 10 centimeter oogt deze Masterbox van SwissKubik misschien eenvoudig, maar schijn bedriegt. Deze watchwinder van carbon vezel is voor verschillende soorten horloges voor te programmeren via computer/laptop en een optionele USB-aansluiting. Dit maakt deze Masterbox geschikt voor elk horloge. Oud, modern of gecompliceerd. Deze watchwinder weet precies wat nodig is om ze bij de tijd te houden. Zo kunt u uw horloge direct weer dragen als u terugkomt van vakantie.

 

SwissKubik collectie