Type what you are searching for:

Dit is onze mooie nieuwe winkel in Apeldoorn

Een jaar geleden stelde Ab van Hell zich de vraag: gaan we verbouwen of verhuizen? Toen het pand van Mexx vrijkwam was de keuze snel gemaakt. Het werd verhuizen. Het hele project heeft een flink aantal maanden in beslag genomen. Alleen al de beveiliging van het pand met onder andere een stalen constructie van de pui en het plaatsen van veiligheidsglas was een hele klus. De nieuwe winkel past qua locatie en uitstraling perfect bij de toekomstvisie van Van Hell: mensen verrassen, verbazen en verwennen in een eigentijdse sfeer.

De Z- vormige ruimte is met zijn 200m2 beduidend groter, luxer en transparanter dan het vorige pand en ligt in het centrale gedeelte van de Hoofdstraat. Als je de royale entree binnenkomt krijg je het gevoel dat je winkelt in Milaan of New York. De prachtige inrichting doet recht aan de mooie collecties men door het creëren van verschillende – in kleur aangepaste – zithoeken blijft de sfeer intiem. Het assortiment is fors uitgebreid met sportieve merken als Breitling, Seiko, R&C Jewelry en zilveren sieraden van Nol. Bovendien zijn er speciale hoeken ingericht met grote collecties van Bron, Baume & Mercier, MontBlanc, Breitling, Christiaan van der Klaauw en een uitgebreide trouwringen-corner.

Dankzij een actief social mediabeleid trekt Van Hell ook veel mensen van buiten Apeldoorn naar zijn winkel. Ab van Hell illustreert: ‘’De hoge verwachtingen die we op de website wekken, kunnen we in het nieuwe pand pas echt waarmaken. En dat is belangrijk, zeker als mensen het halve land doorkruisen en naar Apeldoorn komen om een mooi sieraad of horloge uit  te zoeken. De reacties zijn ronduit positief. Mensen zijn heel verrast als ze de nieuwe zaak zien. Als fysieke winkel moet je natuurlijk ook echt onderscheidend zijn, zowel in uitstraling als in collectie en persoonlijk advies. Dat kan je online nooit bereiken’’.

De feestelijke opening van het nieuwe pand was op zijn zachtst gezegd spectaculair te noemen. Zo’n tweehonderd genodigden hadden zich voor het pand verzameld in sfeervolle tentjes. Luxe hapjes werden ter plekke bereid en onder het genot van een drankje en opzwepende muziek van dj Antonia keek men vol verwachting naar de als kluis bestickerde deuren. Na het welkomstwoord van Ab van Hell gingen de rolluiken open en kon men de zelfbenoemde ‘grootste schatkamer van Apeldoorn’over de rode loper betreden. Het wauw-effect galmde nog lang na die avond.