Type what you are searching for:
Breitling Navitimer 8 B01 Chronograph 34

Breitling, The sky is the limit

Breitlings zijn hoogvliegers, letterlijk, want geen ander merk heeft zo’n sterke band met de wereld van de luchtvaart. Deze positie heeft Breitling te danken aan hun passie voor precisie en hun uitzonderlijke kennis als het gaat om chronografen, die ze als sinds de oprichting van het merk in 1884 aan het opbouwen zijn. Geen wonder dat ze ook de aandacht trokken van andere beroepsgroepen, met als gevolg dat ze nu een uitgebreide line-up van imposante modellen in hun collectie hebben.

De nieuwe Navitimer 8 B01 Chronograph 43 heeft een stoere, roestvrijstalen kast met alligatorlederen band en een opvallende, duidelijk afleesbare wijzerplaat. Deze Navitimer 8 B01 Chronograph 43 is een Breitling pur sang. Ook het uurwerk mag er zijn want kaliber B01 wordt door Breitling zelf vervaardigd in diens manufactuur en is voorzien van een kolomrad en een verticale koppeling hetgeen garant staat voor het zeer precies functioneren van de chronograaf. Een topper in alle dimensies.

 

Bekijk Breitling collectie