Type what you are searching for:

Uitnodiging: de Horloge- en Juwelenfabriek

Op 12 december organiseert Van Hell het succesvolle event de Horloge- en Juwelenfabriek in De Hamermolen in Ugchelen, voor het vierde achtereenvolgende jaar. Hier vindt u een mix van diverse ambachten en design en dat onder het genot van culinaire versnaperingen en sfeervolle livemuziek.

Meer dan 20 topmerken geven acte de présence en de mensen achter de merken vertellen u graag alles wat u wilt weten over de prachtige collecties en de achtergrond van de merken. Nieuw dit jaar zijn het horlogemerk Oris en het sieradenmerk Tirisi Moda. U kunt tevens kennismaken met diverse ambachten zoals zilver- en goudsmeden, edelsteenzetten en horloges maken.

Kortom: een event dat u niet mag missen. Kom en laat u verwennen en verrassen.
Wij verheugen ons op uw komst.

U kunt zich aanmelden via: apeldoorn@vanhell-juweliers.nl of via 055-5212275