Type what you are searching for:

Mysterieuze onderwaterschatten van Schoeffel

Geen ander merk benadrukt de mysterieuze schoonheid van parels zo perfect als Schoeffel. Opgericht in 1921 staat het familiebedrijf al bijna honderd jaar bekend als een van de meest toonaangevende parelexperts ter wereld.

Dat parels van alle tijden zijn, bewijst Schoeffel met parels in diverse kleuren, die gecombineerd met witgoud, zilver en diamant, verrassende, moderne sieradencollecties vormen. In vier adembenemende collecties worden de meest perfecte parels ter wereld verwerkt. Elke collectie bestaat uit modieuze, karaktervolle parelsieraden, ontworpen om de elegantie van de draagster te benadrukken. Met haar Collier collectie, de Classic collectie, de Couture collectie en de Time collectie nodigt Schoeffel u uit om de elegantie van ’s werelds mooiste parels te ontdekken.

 

Bekijk Schoeffel collectie