Type what you are searching for:
Baume & Mercier Promesse

De klassieke klasse van Baume & Mercier

Baume & Mercier is synoniem aan stijl en klasse. De laatste jaren richt het horlogehuis zich meer op jonge mannen en vrouwen die daar grote affiniteit mee hebben. De elegante horloges hebben een klassieke uitstraling maar zijn tegelijkertijd zeer eigentijds.

Baume & Mercier PromesseMet de Promesse heeft Baume & Mercier een van de sterkste ontwerpen qua dameshorloges in jaren neergezet. Elegante vormen geven het horloge een luxueuze en originele uitstraling, waarbij het merk ook gebruikmaakt van contrasten, zowel tussen gematteerde en gepolijste oppervlakken, als tussen staal en goud. De bewerkte wijzerplaat van parelmoer en de diamanten uurindexen versterken de vrouwelijke touch.

 

Bekijk Baume & Mercier collectie