Type what you are searching for:

De mooiste sieraden voor moeders

Moederdag is de tijd van het jaar om die bijzondere vrouw in ons leven extra in het zonnetje te zetten. Dat kan op vele manieren maar met een mooi sieraad geeft u iets dat blijvend is en ook voor haar extra betekenis zal hebben.

Bron Jewelry

Het Nederlandse merk Bron staat bekend om zijn vakmanschap en dat is ook duidelijk te zien aan deze ring uit de Stardust collectie, met haar expressieve uitstraling. Bron combineert op een subtiele manier 18 karaats goud met diamant. De oorknoppen uit de Joy collectie, in de vorm van een kusje, zijn wat ingetogener maar ook hier ligt het accent op tijdloze stijl en solide vakmanschap.
 
Bekijk Bron collectie
 


Tirisi Moda

De koordarmbanden van Tirisi Moda zullen vele moeders blij maken, helemaal omdat ze aangepast kunnen worden aan haar persoonlijke smaak. Bedels kunnen eenvoudig toegevoegd worden, zodat u voor de volgende moederdag niet hoeft na te denken wat u zult schenken. Gecombineerd met de bijpassende ringen zorgen ze voor een stijlvol voorkomen.
 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


Miss Spring

De subtiele elegantie van Miss Spring uit zich met name in details. Dat maakt bijvoorbeeld hun collier met diamant zo’n persoonlijk geschenk. Ook hun oorknoppen bezitten een dergelijke subtiliteit. Dat maakt ze bij uitstek een cadeau voor moeders die kwaliteit op waarde weten te schatten, maar een voorkeur hebben voor een meer bescheiden voorkomen.
 
Bekijk Miss Spring collectie
 


NOL

Met een duidelijk eigen stijl zijn de sieraden van NOL niet alleen gelijk herkenbaar maar geven ze ook een bijzondere beleving van luxe. Met liefde gemaakt en perfect afgewerkt zijn het stuk voor stuk kunststukjes, zoals deze fraaie armband. De kans is daarmee ook groot dat deze gelijk moeders favoriet wordt, natuurlijk ook omdat ze hem van u heeft gekregen.
 
Bekijk NOL collectie