Type what you are searching for:

Magic moonlight diamond event

Afgelopen 19 november had het team van Van Hell Juweliers Apeldoorn de eer om, in eigen huis, genodigden mee te nemen op ontdekkingsreis naar een van de meest betoverende natuurschatten ter wereld. Samen met R&C Diamonds werd een avond gepresenteerd die in het teken stond van de magische en beeldschone uitstraling van diamant.

Ab van Hell: “We konden onze gasten niet alleen alles vertellen over de wereld van de diamant, maar ook de tijd nemen om samen te genieten van de puurheid en de magie die van deze bijzondere stenen uitgaat. R&C Diamonds is net als Van Hell Juweliers een Nederlands familiebedrijf met een lange traditie. Daarnaast hebben we een grote gedeelde passie: ‘De meest bijzondere momenten in een mensenleven nog gedenkwaardiger maken door deze te symboliseren en te omlijsten met glans.’ De kracht en de mythische betovering van diamant past als geen ander bij dergelijke bijzondere momenten. Dark Bruining van R&C Diamonds demonstreerde hoe je met een diamant-loep goed in de stenen kunt kijken, waarna de gasten zelf ook een kijkje konden nemen. Het was echt een magische avond.”

Niemand minder dan chef-kok Herman den Blijker zorgde tijdens het diamond moonlight event voor bijzondere culinaire verwennerijen. De bekende Rotterdamse chef kookte een 4-gangen diner terwijl hij ondertussen op zijn ludieke wijze verhalen uit eigen keuken vertelde. Voor de liefhebbers bijpassend geserveerd met sprankelende bubbels. RTL Z was aanwezig om verslag te doen en zal de reportage binnenkort uitzenden. Heeft u deze gemist? Het item zal ook via onze website te bekijken zijn.

 

Bekijk R&C collectie