Type what you are searching for:

Breitling, innovatief tot in de kern

Breitling heeft met de komst van Georges Kern als nieuwe CEO koers gewijzigd richting nieuwe modellen die de gehele historie van Breitling belichten. Breitling staat bekend om haar indrukwekkende en innovatieve pilotenhorloges, maar heeft met 135 jaar uurwerk-innovatie meer dan banden met de luchtvaart alleen. Onder dit motto zet Breitling een indrukwekkende collectie neer waarin het merk haar verdiende voetsporen op het gebied van ‘Air’ ‘Sea’ en ‘Land’ breder dan ooit voor het voetlicht brengt.
 

De Aviator 8 B01 Chronograph 43 Mosquito

Met de Aviator 8 B01 Chronograph 43 Mosquito eert Breitling De Havilland Mosquito. Dit legendarische Britse vliegtuig had een lichtgewicht houten constructie en was daarmee een van de snelste vliegtuigen in de lucht tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

Bekijk Breitling collectie