Type what you are searching for:

Uitgelicht: Bigli; persoonlijk met een hint naar ‘La Dolce Vita’

Bigli sieraden hebben en heel eigen karakter door de prachtige edelstenen die het Belgische design-duo Laurence Aerens en Thierry Spitaels voor hun ontwerpen gebruiken. De vele variaties komen tot stand door een bijna vergeten, eeuwenoude techniek waarbij stukjes uit diverse stenen worden samengevoegd. Bigli werkt voor het creëren van haar bijzondere stenen samen met een gespecialiseerd ambachtelijk Italiaans familieatelier. Sieraden van Bigli zijn ontworpen om te mixen, matchen en om aan te vullen. Ze zijn perfect om in de loop der tijd een eigen, heel persoonlijke Bigli-collectie mee samen te stellen.

 

Mini Chloe Flirt

Deze prachtige stenen lijken in één roségouden ring gezet. In werkelijkheid zijn het twee ringen die met elkaar flirten. De lichte steen met diamanten signatuur bestaat uit de steencombinatie rutielkwarts met parelmoer genaamd: Quartz Rutile Moonshine. De donkere steen is een combinatie van rutielkwarts en onyx en draagt de naam: Rutile In The Dark.
Prijs ring met lichte steen: € 1.400,- Prijs ring met donkere steen: € 1.200,-
 


 

Bladgoud

Bladeren als in een gouden herfst inspireerden Bigli tot het ontwerpen van de prachtige nieuwe diamanten Mini Leaves collectie. De serie bestaat uit diverse ringen, oorsieraden en hangers. Allen vervaardigd in 18 karaat roségoud en witgoud met witte en bruine diamant. De ringen zijn zo vormgegeven dat ze prachtig op elkaar aansluiten als je er twee wilt dragen.
Prijs roségouden ring met bruine diamant: € 2.270,- Prijs roségouden ring met witte diamant: € 1.710,-
 


 

Diamanten hangers

Hij houdt van me… Hij houdt niet van me… Hij houdt van me! Dat ene waardevolle blaadje dat vertelt dat je bijzonder bent! Bigli vertelt het je met een bladvormige hanger vol diamantjes aan een 18 karaats gouden ketting.
Prijs roségouden hanger: € 1.840,- Prijs grote witgouden hanger: € 2.950,-. Prijs kleine witgouden hanger: € 1.940,-
 


 

Oorhangers met witte diamant

Deze prachtige combinatie bestaat uit roségouden oorhangers verrijkt met in witgoud gezette diamantjes. Dress to impress!
Prijs: € 5.120,-

 
Bekijk Bigli collectie