Type what you are searching for:

Christiaan van der Klaauw, Hollands glorie van astronomische klasse

Wie als horlogeliefhebber vol verwondering naar de sterrenhemel kijkt, heeft een overeenkomst met de makers van Christiaan van der Klaauw horloges. Het is een van de weinige ateliers ter wereld dat mechanische, astronomische uurwerken voor om de pols maakt. Alle modellen worden met de hand vervaardigd tot astronomische kunstwerken, die uitkomen in een geringe en genummerde oplage. Sinds 2009 worden de Christiaan van der Klaauw horloges ontworpen en gemaakt door opvolger Daniël Reintjes en zijn team.
 

Hypernova

De grijze Hypernova met prachtige wijzerplaat combineert een chronograaf met een dag/nacht aanduiding en een maanstand-indicatie. De maanfase geeft aan in welk kwartier de maan zich bevindt. De rotor, die zichtbaar is dankzij saffierglazen in het kastdeksel, is ontworpen naar de ‘Zon met 12 Klauwen’; het logo van Christiaan van der Klaauw dat op 12 uur boven de datumaanduiding is geplaatst.

 

Bekijk collectie