Type what you are searching for:

MeisterSinger, accuraat voor momenten die tellen

Het is de MeisterSinger filosofie dat niet de uren, minuten en seconden bepalend zijn voor de tijd, maar de herinneringen die we met ons meenemen in het moment. Dit neemt niet weg dat de éénwijzerhorloges van MeisterSinger uiterst accuraat de tijd weergeven. Een MeisterSinger draagt als een statement. De éénwijzerhorloges vragen bewust aandacht om af te lezen, wat overigens snel went. Elke blik op een MeisterSinger zorgt hierdoor voor een kleine adempauze in het drukke leven.
 

Phanero

Met een kast van 35mm is de Phanero de kleinste MeisterSinger voor grootse momenten. De typerende en goed afleesbare Sans Serif typografie die MeisterSinger gebruikt voor de uurmarkeringen, vormt een mooi contrast met de diepblauwe wijzerplaat. Naast compact is de Phanero ook nog eens slank: slechts 7,5mm.
 

Bekijk MeisterSinger collectie