Type what you are searching for:

Grand Seiko, een 60-jarige legende

Met de presentatie van Grand Seiko in 1960 nam de Seiko Group zich een bijzonder missie voor: Horloges creëren waarbij eenvoud vóór complexiteit zou gaan, leesbaarheid vóór decoraties en nauwkeurigheid vóór complicaties. Seiko en Grand Seiko hebben hetzelfde moederbedrijf, maar waar Seiko horloges niet handgemaakt worden, komt Grand Seiko tot stand met handmatig vakwerk. Deze toewijding leidt tot een prachtig product dat met recht de naam ‘Grand’ draagt.
 

Grand Seiko SBGA211

Net als het blauwe model, komt ook dit model uit de Grand Seiko Heritage Collection en heeft het uurwerk de spring-drive technologie. Zowel de 41mm kast als de armband van dit model zijn vervaardigd uit titanium. Dankzij dit lichtgewicht materiaal draagt het horloge erg prettig. De blauwe secondewijzer contrasteert mooi op de witte wijzerplaat. Subtiel detail zijn ook de uurmarkeringen die op de kwartieren in trapezium-vorm geslepen zijn.

 

Bekijk Grand Seiko collectie