Type what you are searching for:

Longines pioniersgeest, elegantie en prestatie

Longines heeft ‘Pioniersgeest’, ‘Elegantie’ en ‘Precisie’ sinds 1832 met hoofdletters op haar tijdlijn staan. Het merk weet deze op onnavolgbare wijze te verenigen met innovatie en betaalbaarheid. Belangrijke Longines collecties zijn de sportieve Conquest- en Hydro Conquest collecties, terwijl de Dolce Vita collectie tijdloosheid met vrouwelijk raffinement verenigt. Elke collectie overtuigt dat Longines het talent heeft Zwitserse horloges te creëren voor elke tijd, smaak en gelegenheid.
 

Conquest Classic

Deze nieuwe Conquest Classic met quartz-uurwerk, combineert klassieke karakteristieken met vrouwelijke diamanten op de blauwe parelmoer wijzerplaat. Daarmee sluit het model perfect aan op de lifestyle van de vrouw die zowel sportief als elegant haar weg kiest. Het formaat van de kast (34mm) plus de vormgeving van de edelstalen band zorgen voor een comfortabel gevoel om de pols.
Prijs: € 1.160, –

 

Bekijk Longines collectie