Type what you are searching for:

Montblanc luxe met een historisch karakter

Het Zwitserse Institut Minerva de Recherche en Haute Horlogerie is een van de weinige locaties ter wereld waar nog volledig handgemaakte uurwerken en horloges geproduceerd worden. Sinds 2007 werkt Minerva onder de vlag van Montblanc, dat vanaf 2006 ook al aan het roer stond van de Minerva horlogefabriek. Het rijke erfgoed van de Minerva-locaties is nog altijd een grote inspiratiebron en deel van het ‘Montblanc geheim’ om horloges af te leveren van dezelfde uitmuntende kwaliteit als de beroemde schrijfwaren.
 

Montblanc 1858 Automatic

Zijn retro looks heeft de Montblanc 1858 van de militaire Minerva horloges uit de jaren 20 en 30. De zwarte wijzerplaat van het automatische horloge heeft een historisch lettertype, een vintage ‘railroad’ ring voor de minutenaanduiding en prachtige cloisonné wijzers; een emailleertechniek waarbij draad wordt gebruikt om het patroon te vormen. De geruwde, kalfslederen armband maakt de uitstraling compleet. Prijs: € 2.330,-

 

Bekijk Montblanc collectie