Type what you are searching for:

De nieuwe draai van Jörg Heinz

Transformeerbare sieraden, een gepatenteerd koppel-systeem en draaibare sluitingen die het juweel vormen, zijn het gezicht van het Duitse high-end juwelenmerk Jörg Heinz. Met de Swing-collectie creëerde Jörg Heinz opnieuw verrassende fine jewelry met een hoge ‘wow-factor’. De Swing-collectie heeft roteerbare diamanten die zonder geheimen direct hun indrukwekkende en sprankelende schoonheid laten zien.

Let‘s swing! De centraal geplaatste diamant in het fascinerende design van de Swing-collectie beweegt vrij op een gouden voet die 360 graden kan draaien. De diamant schittert bij elke beweging waardoor de ringen, oorsieraden en hangers tot leven lijken te komen. De ringen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Hangers en oorknopjes maken de sprankelende set compleet. Swing juwelen zijn verkrijgbaar met witte en natuurlijke bruine diamanten. Prijzen op aanvraag.

 

Bekijk Jörg Heinz collectie