Type what you are searching for:

Geschenken in de kleur van de liefde

Valentijnsdag wordt over de hele wereld gevierd als dé dag van de romantische liefde. Valentine’s day lijkt een uit Amerika overgewaaide hype, maar heeft in feite een zeer lange traditie.

Er zijn vele verhalen naar de herkomst. Een van de oudste is de verwijzing naar de sterfdag rond 270 van Sint Valentinus. Deze Valentinus maakte er een gewoonte van geliefden bloemen te schenken. En dat doen we ook nu nog vaak op Valentijnsdag. Wij maakten uit onze collectie een Valentijnsimpressie met prachtige cadeaus, juwelen en geschenken in de kleur rood. Want ook rood als kleur van de liefde hoort bij de mooie traditie van Valentijnsdag.

 


 

Write me a love letter

Deze prachtige, in rood leder uitgevoerde pen-pouch van Montblanc biedt plaats aan één pen met een maximale grootte van de Meisterstuck Legrand.
Prijs: € 145, –

 
Bekijk collectie

 


 

Alleen de mooiste momenten tellen

MeisterSinger maakt één-wijzer horloges vanuit de filosofie dat tijd niet aan ons voorbij hoeft te razen. Het zijn niet de seconden die tellen, maar de mooie momenten die tijd ons geeft. De MeisterSinger Phanero is met 35mm de kleinste van alle MeisterSinger-modellen, maar daarom zeker niet minder fraai. De typografie op de wijzerplaat is typerend voor MeisterSinger en geeft het horloge een retro-achtig tintje. Dit model heeft een roodbruine lederen band.
Prijs: € 1.380, –

 
Bekijk collectie

 


 

Let’s spend some time together

Elegant en met een klassiek tintje dankzij de Romeinse indexen, geeft dit 40mm Seiko quartz-horloge zeer accuraat de tijd aan. Alle quartz-horloges van Seiko worden met kwikvrije batterijen geleverd, een milieuvriendelijke keuze passend binnen het Seiko’s Clean Energy Concept.
Prijs: € 175, –

 
Bekijk collectie

 


 

In love with your outspokenness

Niet over de top, wel spannend en opvallend. Deze prachtige roségouden Triophlox ring met rode en roze spinel en vier briljant geslepen diamanten is van Bron. Dit familiebedrijf ontwerpt en maakt met veel liefde en zorg unieke sieraden van Hollandse bodem. De zetpoten van de ring kregen een prominente rol in het ontwerp waardoor de ring een uitgesproken karakter heeft.
Prijs: € 4.300, –

 
Bekijk collectie

 


 

Altijd in stijl

Toujours à jour staat voor ‘altijd up-to-date’. Deze sieradenlijn van Bron bestaat dan ook uit sieraden waarmee je elke dag kunt schitteren. De opengewerkte roségouden ring heeft een cabochon geslepen dieprode hessoniet. (Prijs: € 5.200, -) Het roségouden collier straalt met een kusje met witte diamant en twee warme hangers, één en al liefde uit. (Prijs Classico hanger met warmrode hessoniet: € 1.400, Prijs hanger ‘kusje’ met champagnediamant: € 1.100,- Prijs collier ‘kusje’ met diamant: € 1.900,- Ook de oorhangers zijn van 18k roségoud en hebben briolet geslepen hessoniet.
(Prijs aanhangers € 3.100,- Prijs creolen: € 700, -)

 
Bekijk collectie

 


 

Catch me if you can

De serie ‘Catch’ van Bron bestaat uit adembenemende sieraden met een Ibiza-style tintje. De roségouden schakelarmband heeft naast een pastille met briljant geslepen champagne diamant (0,40ct), 3 dieprode briolet geslepen hessoniet edelstenen en zacht gekleurde maanstenen. (Prijs: € 14.500, -) Verfijnd is de roségouden flexarmband met ‘kusje’ en witte diamant. (Prijs: € 2.500, -) De creolen met hangers hebben net als de armband cabochon geslepen hessoniet.
(Prijs aanhangers € 1.500,- Prijs creolen: € 700, -)

 
Bekijk collectie

 


 

Stoere liefde

In de jaren dertig kreeg René Albanu op een van zijn reizen door Afrika van een Masai een armband gemaakt van olifantenhaar, een symbool van voorspoed en geluk. Terug in Monaco, waar het merk Albanu nog steeds gevestigd is, startte hij een atelier dat zich specialiseerde in het vervaardigen van armbanden van dierlijk haar. Inmiddels zijn ook armbanden van ander stoer materiaal toegevoegd aan de collectie. Zoals de afgebeelde oranje en zwarte armbanden van scheepstouw met stalen sluiting. (Prijs: € 175, -) en de tweekleurige armband van marinekoord met zwart stalen sluiting.
(Prijs: € 465, -)

 
Bekijk collectie

 


 

Opvallend bij de tijd

Oris duikhorloges zijn dankzij doordacht ontwerp, hoogwaardige materialen, precisie en functionaliteit al jaren een van de meest geliefde duikhorloges. Deze prachtige Aquis Date Relief met sportieve rode armband heeft alles waar een modern duikhorloge aan moet voldoen, maar past dankzij de elegantie van het design even perfect om de pols van sportieve landrotten.
Prijs: € 1.600, –

 
Bekijk collectie

 


 

Sweet(y) en geraffineerd

Naast een dieprood doublet van parelmoer en cabochon geslepen granaat heeft deze roségouden ring uit de Mini Sweety collectie van Bigli heel geraffineerd een briljant geslepen diamantje in de scheen.
Prijs: € 1.960, –

 
Bekijk collectie

 


 

Cherry red kiss

Sieraden van Miss Spring zijn een Nederlands product en worden gemaakt door de allerbeste goudsmeden van ons land. De robijn is als kersenrode blikvanger geplaatst in een geelgouden ring die heel mooi is om solo te dragen, maar zich ook laat combineren met andere Miss Spring ringen.
Prijs: € 398, –

 
Bekijk collectie

 


 

Qlocktwo Classic Cherry Cake

Tijdweergave krijgt een magische vorm met de klokken van Qlocktwo. Deze opvallende Qlocktwo ‘Touch Cherry Cake’ heeft naast een tijdsaanduiding in woorden ook een alarmfunctie. Alle Qlocktwo klokken hebben een verwisselbaar front zodat je zelf het uiterlijk kunt bepalen, en zijn naast Nederlands ook leverbaar in andere talen.
Prijs € 1.240, –

 
Bekijk collectie