Type what you are searching for:

Sieraden met een hart

Wat past er beter bij Valentijnsdag dan het schenken van een hart of kusje, het x-je. Deze liefdessymbolen worden overal ter wereld gebruikt en begrepen. Toch zit er achter de symboliek een andere historie dan je wellicht denkt.

De Oude Egyptenaren en Grieken geloofden al dat het hart de plaats was waar het goede woonde. Later, toen het christendom opkwam stond een X voor Christus en ‘trouw aan’. Nog later, in de middeleeuwen begonnen kunstenaars als symbool voor de liefde van Christus het hartvormige-teken te gebruiken. Anno nu zijn het hart en X-jes universele symbolen, die designers en kunstenaars nog altijd inspireren tot het maken van prachtige stukken met een liefdevolle betekenis. Perfect voor jouw Valentijn!

 


 

Glinsterende diamanten

De gedetailleerde, handgemaakte sieraden van Artur Scholl blinken uit in exclusiviteit en kwaliteit. Dit roségouden collier met hart, dat schitterend is bezet met diamant, is met al haar raffinesse een waar kunstwerk. Gemaakt om de elegantie van de draagster te benadrukken.
Prijs € 4.570, –

 
Bekijk collectie

 


 

X’s and O’s

De Moda serie van het Italiaanse sieradenhuis Tirisi bestaat uit geraffineerde sieraden met een jeugdige uitstraling. Deze lederen armbandjes zijn versierd met X’s and O’s gemaakt uit roségoud en zilver. Het rode armbandje (Prijs € 129, -) heeft een ‘kusje’, de zwarte armband is versierd met 3 maal een X. (Prijs € 349, -) Je draagt deze armbandjes solo, of bijvoorbeeld gecombineerd met de rode armband dat een elementje heeft met fonkelende diamantjes.
Prijs € 329, –

 
Bekijk collectie

 


 

Miss Spring C’est Moi Heart

Dit verfijnde geelgouden collier van Miss Spring draagt de naam C’est Moi Heart. Het hartje werd gecombineerd met een ankerschakel waardoor het altijd mooi in het midden hangt. Het collier alleen is al prachtig, maar kan ook gecombineerd worden met andere hartjessieraden van Miss Spring.
Prijs: € 246, –

 
Bekijk collectie

 


 

My Foolish Heart

Deze bijzondere oorstekers genaamd ‘My Foolish Heart’ zijn ontworpen door Björn Weckström, een van de eerste ontwerpers binnen het eigenzinnige designerscollectief Lapponia. Het licht krijgt dankzij de fijne bewerking vrij spel om steeds een nieuwe zijde van deze zilveren hartjes te tonen. Oorstekers om nooit op uitgekeken te raken.
Prijs € 135, –

 
Bekijk collectie

 


 

Schaakmat

Het Italiaanse Tirisi ontwierp deze hartvormige bedel uit 18 karaat roségoud, bergkristal en grijze parelmoer. De edelsteen is schaakbord geslepen wat zorgt voor een prachtige schittering. De bedel komt uit de Moda serie en kan gemakkelijk om de lederen banden van Tirisi worden ‘geklikt’.
Prijs: € 699, –

 
Bekijk collectie