Type what you are searching for:

Van Hell juweliers Apeldoorn zoekt jou!


Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een:

Commerciële horloge- en juwelenliefhebber m/v

met minstens zoveel liefde voor mensen

Bij Van Hell juweliers doen we het allemaal nét even anders. Wij zijn een echt familiebedrijf met inmiddels ruim 80 jaar geschiedenis. Na 80 jaar en met twee bloeiende vestigingen zijn wij nog steeds groeiend. Dit heeft alles te maken met onze twee grote liefdes; onze klanten en de prachtige collectie. Waar je zou verwachten dat wij onze collectie centraal stellen, doen wij het echt anders: wij stellen onze klanten centraal!
In onze prachtige en moderne winkel in de Hoofdstraat van Apeldoorn ontvangen wij onze klanten, na een warm welkom, met een heerlijk kopje koffie. Aan één van de koffietafels of aan de bar ontstaan de mooiste gesprekken. Vanuit die gesprekken gaan we op zoek naar datgene wat echt bij deze klant past. Onze creativiteit en onze vakkennis resulteert meer dan eens in een verrassende uitkomst. Een klant die met iets heel anders onze winkel verlaat dan waar hij of zij in eerste instantie voor binnenkwam. Dát is wat we doen bij Van Hell; de klant leren kennen, goed luisteren en verrassen.Wat bieden wij:

 • Een betrouwbare werkgever in het midden/hoge juwelierssegment met ruim 80 jaar ervaring
 • Een gevarieerd, gedreven en enorm betrokken team
 • Een baan van 32 tot 40 uur (fulltime meest wenselijk)
 • Een bedrijf dat veel tijd stopt in het opleiden en begeleiden van hun mensen
 • Een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een goede CAOWij zoeken jou als je:

 • liefde voor mensen en hun verhalen hebt
 • makkelijk kan schakelen tussen verschillende type mensen
 • minimaal MBO+ werk- en denkniveau hebt
 • jezelf graag uitdaagt
 • gedreven, empathisch en betrokken bent
 • extravert bent en tegelijk goed kan luisteren
 • bij voorkeur de juweliers vakopleiding hebt gedaan en/of aantoonbare ervaring hebtHerken jij je in bovenstaande omschrijving en wil je onderdeel uitmaken van ons mooie team? Mail dan snel je motivatie en cv naar: apeldoorn@vanhell-juweliers.nl