Type what you are searching for:

Little black jewelry

Wanneer u deze feestdagen kiest voor the little black dress, combineer deze dan eens gewaagd met little black jewelry. Deze prachtige sieraden en horloges laten zien dat ‘zwart’ zowel stoer als feestelijk chique is.

 


 

Artur Scholl collier met roségouden druppels

Ontwerpen van Artur Scholl staan in het teken van vrouwelijkheid en hebben vaak prachtige edelstenen in het ontwerp. Dit elegante en handgemaakte collier bestaat uit sierlijk koord met aan het uiteinde perfect gepolijste roségouden ‘druppels’. De sluiting van dit bijzondere collier bestaat uit een roségouden ring waar u het koord doorheen haalt.

 
Bekijk Artur Scholl collectie

 


 

Bron Joy roségouden ring met zwart saffier

Sieraden van Bron worden met veel zorg en aandacht met de hand gemaakt. Dit Nederlandse familiebedrijf richt zich met speelse variaties op klassieke thema’s op ‘jonge vrouwen van elke leeftijd’. Mooi als aanschuifring of enkele eyecatcher is deze roségouden bolletjes ring met een X-je van zwart saffier.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Bron Toujours Ajour pinkring met Onyx

Lekker gewaagd en toch tijdloos is deze Bron pinkring uit de Toujours Ajour collectie. Onder het open gewerkte goud van deze geelgouden ring is een intrigerende onyx zichtbaar.

 
Bekijk Bron collectie

 


 

Jörg Heinz ‘Magic Pendant’

Het Duitse sieradenmerk Jörg Heinz heeft voor een ware revolutie gezorgd met de uitvinding van prachtige wendbare juweelsluitingen. Een variant op deze veelbekroonde innovatie is deze werkelijk schitterende ‘Magic Pendant’. De 18 karaat witgouden hanger is transformeerbaar waardoor u de ene keer kunt kiezen voor de zijde met wit diamant (0,43ct. SI/TW) en gematteerd geelgoud en andermaal kunt kiezen voor een zijde met witte en zwarte diamant.

 
Bekijk Merk collectie

 


 

Jörg Heinz Armband 2play

Deze Jörg Heinz 2Play armband geeft de draagster speelruimte in hoe ze deze prachtige armband het liefst draagt. De basis van deze armband bestaat uit twee gouden ringen waar naar keus twee of meer armbandelementen aan gekoppeld kunnen worden. De 2play collectie bestaat uit een ruim assortiment armbandelementen. Afhankelijk of u in de mood bent voor een casual, zakelijke, feestelijke of glamour look, kunt u elementen toevoegen of wisselen.

 
Bekijk Jörg Heinz collectie

 


 

Artur Scholl collier roségoud met onyx, parelmoer en diamant

Dit 18 karaat roségouden collier van Artur Scholl met handgemaakte bloemen met onyx en wit parelmoer wordt al snel een lievelingssieraad voor elke dag. Het staat prachtig bij feestelijke outfits, maar het 90 centimeter lange collier is ook heel trendy te combineren met meerdere colliers voor een casual look. Heel verfijnd zijn drie bloemhartjes voorzien van briljant geslepen diamantjes.

 
Bekijk Artur Scholl collectie