Type what you are searching for:

Dreaming of white diamonds

Sneeuw of geen sneeuw deze kerst, dreaming of white diamonds past bij elk seizoen. Vier de mooie momenten van het leven met de betoverende schoonheid van diamant.

 


 

Witgouden Tirisi Jewelry ring met diamant

In deze 18 karaat witgouden ring van Tirisi Jewelry zijn briljant geslepen diamanten pavé gezet (0,24ct/TW-W) binnen een rand van witgoud. Een ring die van betekenis is als geschenk voor een dochter, moeder, vriendin, of als aanvulling op uw eigen sieradencollectie. De ring is prachtig om solitair te dragen, maar laat zich ook mooi combineren met andere ringen.

 
Bekijk Tirisi collectie

 


 

Tirisi Jewelry ‘Wangle’ met diamant

Deze prachtige armband van het Nederlandse Tirisi Jewelry draagt de naam ‘Wangle’ en komt uit de Tirisi Jewelry Amsterdam collectie. De armband is handgemaakt uit 18 karaat witgoud en is ook leverbaar in geelgoud en roségoud. De bijzondere sluiting met 23 briljant geslepen diamanten (0.21 ct.) is een sieraad op zich.

 
Bekijk Tirisi collectie

 


 

Witgouden Roos Collier met roosgeslepen diamant

De diamanten van deze verfijnde hanger van Roos 1885 zijn roosgeslepen. Deze speciale, handmatige slijptechniek levert diamanten op die stuk voor stuk uniek zijn. Als prachtige puzzelstukjes laten de ontwerpers de vorm van de diamanten het design bepalen. De diamanten (0.63ct.) in de hanger van dit 42 centimeter lange witgouden collier zijn geheel gezet in witgouden zetpootjes voor extra schittering.

 
Bekijk Roos collectie

 


 

NOUS oorhangers Olympia

De NOUS-familie is een lijn van R&C waarin creamy fancy-colored diamanten de hoofdrol spelen. Zoals in deze fascinerende oorhangers in de kleur grijsgroen. De diamanten (4.55ct.) zijn gezet in geelgoud. Tussen de prinses- en peervormig geslepen diamanten schittert een wit briljant geslepen diamantje.

 
Bekijk NOUS collectie

 


 

Longines Elegant(ie)

Diamant op parelmoer en een smalle edelstalen kast van 25,5 millimeter geven dit Longines horloge uit de Elegant collectie een verfijnde vrouwelijke uitstraling. Tientallen briljant geslepen diamantjes geven het horloge met automatisch uurwerk extra raffinesse. Het horloge heeft een edelstalen band met schakels die zorgen voor een prettig draagcomfort.

 
Bekijk Longines collectie

 


 

Sportieve Ebel Discovery

De Ebel Discovery is een echte Ebel-klassieker. Nieuwe modellen worden nog altijd vormgegeven met behoud van kenmerken van het eerste model uit de jaren 70. De Discovery-lijn combineert sportiviteit met elegantie in een kenmerkende zeshoekige behuizing wat dit horloge tijdloze klasse geeft. Het horloge heeft een parelmoeren wijzerplaat bezet met 11 diamanten. Alle Discovery modellen zijn verkrijgbaar met de karakteristieke band van geborsteld en gepolijst edelstaal of met een bicolor band.

 
Bekijk Ebel collectie