Type what you are searching for:

Breitling: Een nieuw statement vanuit historie

De geschiedenis als leverancier van ’s werelds meest innovatieve piloten­horloges blijft een belangrijk thema binnen de Breitling collecties. Daarnaast heeft Breitling altijd horloges ontwikkeld die geïnspireerd zijn op de racing- en duiksport.

Dit maakt het merk tot meer dan ‘luchtvaartgeschiedenis’ alleen. Met sportieve, karaktervolle én elegante horloges is Breitling een icoon voor avonturiers. Mensen die zich thuis voelen in de stad, outdoor, op het water of in de lucht.

 

Chronomat Automatic 36

Met een prachtige zeegroene kleur voor de wijzerplaat en het kleine datumvenster, is de Chronomat Automatic 36 een stijlvol horloge voor sportieve vrouwen. ’s Avonds nog een chique etentje? Aangedreven door het Breitling COSC-gecertificeerde kaliber 10 is dit een horloge dat zich vol elegantie en power laat dragen bij elke gelegenheid. De 36 millimeter brede Chronomat is leverbaar in een bicolor uitvoering, in roségoud en, zoals hier afgebeeld, in gematteerd edelstaal met gepolijste accenten. Het horloge wordt gedragen op een comfortabele Rouleaux-armband. Prijs: € 4.400,-

 
Bekijk Breitling collectie