Type what you are searching for:

De innovatieve wereld van Seiko

Seiko choqueerde de horlogewereld in 1969 met het uitbrengen van het eerste quartz-uurwerk. Daarna volgden nog vele innovaties.

Zoals de solar-technologie voor het nooit meer verwisselen van een batterij en de Seiko Spring Drive technologie die de voordelen van het quartz-uurwerk combineert met de techniek van het mechanische uurwerk. Maar ook het 100% mechanische horloge staat met behoud van Japanse traditie, aangevuld met nieuwe verleidelijke charme, weer volop in de Seiko spotlights.

 

Edgy Seiko Presage

De blauwe wijzerplaat van dit horloge uit de Presage Sharp Edged-serie heeft een prachtig traditioneel Japans Asanoha-patroon. De roestvrijstalen band heeft gepolijste en gematteerde schakels met hoekige contouren. De armband reflecteert daarmee, net als de wijzerplaat, het licht op bijzondere wijze. De 39,3 millimeter brede kast is afgewerkt met een superharde coating die het horloge tegen krassen beschermt. Wanneer u het horloge omdraait kunt u dankzij een kastdeksel met saffierglas het automatische uurwerk in werking zien. Prijs: € 990,-

 
Bekijk Seiko collectie