Type what you are searching for:
Grand Seiko Heritage

De grote prestaties van Grand Seiko

De eerste vijftig jaar van haar 60-jarige bestaan, toen nog onderdeel van Seiko, produceerde Grand Seiko nauwelijks genoeg horloges voor de markt in thuisland Japan.

Dit leverde het merk een cultstatus op. Als inmiddels zelfstandig merk met sterke collecties van uitmuntende kwaliteit is de misvatting ‘grote broer van’ te zijn afgeschud. Met nu drie collecties: De Grand Seiko Elegance collectie, de Grand Seiko Heritage collectie en de Grand Seiko Sport collectie. Hiermee wordt Grand Seiko anno nu wereldwijd gezien als merk dat thuishoort binnen de Haute Horlogerie.

 

Gelimiteerde Grand Seiko Heritage

Ter ere van Grand Seiko’s 60ste verjaardag bracht het merk een tot 2.500 stuks gelimiteerd horloge uit. Dit horloge met een wijzerplaat waarvan de blauwe kleur de ochtendhemel boven de Japanse berg Mount Iwate symboliseert. Het horloge wordt aangedreven door kaliber 9S65, dat een gangreserve levert van 72 uur en een precisie afwijking van slechts +5 tot -3 seconden per dag. Van Hell Juweliers heeft van dit bijzondere Grand Seiko no. 1651/2500 in huis. Prijs: € 5.300,-

 
Bekijk Grand Seiko collectie