Type what you are searching for:
Breitling Navitimer Automatic 35

Nieuw in de collectie

Krachtig en vrouwelijk, de Breitling Navitimer Automatic 35

Al ruim 65 jaar is de Breitling Navitimer, met het kenmerkende rekenliniaal, ’s werelds meest geliefde pilotenhorloge. De iconische kenmerken van de Navitimer heeft Breitling nu ook ondergebracht in een elegante, 35 millimeter slanke uitvoering. Hiermee betovert Breitling wereldwijd vrouwen die schoonheid, traditionele kenmerken en betrouwbaarheid van hun horloge verwachten. De prachtige ladies Navitimer is uitgevoerd in 18 karaat roségoud en heeft een parelmoer wijzerplaat met twaalf diamanten. Het automatisch Breitling 17 uurwerk is officieel door de COSC gecertificeerd voor chronometers.

 
Bekijk Breitling collectie
 

Breitling Navitimer Automatic 35