Type what you are searching for:

Valentijnscadeaus voor haar

De mooiste valentijnscadeaus zijn persoonlijke cadeaus. Met liefde uitgezocht, met liefde gegeven. Kunt u wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een mooi sieraad voor uw allerliefste? Ook in deze tijd zijn we er met inspiratie en uitgebreid persoonlijk advies.

 


 

Ebel Sport Classic Lady PolishedTijdloze liefde

De Sport Classic-collectie is een van de meest iconische collecties van het huis Ebel. De moderne vormgeving van deze prachtige Ebel Sport Classic Lady Polished verraadt nauwelijks dat de Ebel Sport-lijn al in de jaren zeventig werd gelanceerd. De roségouden lunette met de vijf kenmerkende schroefjes, de slanke wijzers en de onmiskenbare Ebel-wave-armband geven het horloge verfijning en draagcomfort. Het horloge heeft een quartz-uurwerk en is geheel gepolijst voor een vrouwelijke touch of glamour.

 
Bekijk Ebel collectie
 


 

Miss SpringRhodoliet voor de allerliefste

Toepasselijker kan het niet. Deze romantische roségouden ring van Miss Spring komt uit de Allerliefste-collectie. Naast de ovaal geslepen rhodoliet zijn twee briljant geslepen diamanten gezet.

 
Bekijk Miss Spring collectie
 


 

Circles of loveCircles of love

Ook deze 14 karaat witgouden Joy oorknoppen komen uit de Miss Spring Allerliefste-collectie. De set is gemaakt uit goud waar briljant geslepen diamanten in zijn gezet (totaal 0,14ct). De oorknoppen zijn leverbaar in 14 karaat geelgoud, roségoud en witgoud. Deze perfecte circles of love zijn te combineren met een ring, collier of armband uit dezelfde serie.

 
Bekijk Miss Spring collectie
 


 

Bron Golden kissGolden kiss

Deze roségouden ring met fijne bolletjes heeft in het midden een ‘kusje’ dat werd samengesteld uit 5 briljant geslepen diamanten. Deze ring is een lieve herinnering aan een mooi moment en zowel solo als samen met andere ringen te dragen.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Bron Stax ringSymbool van verbondenheid

Twee roségouden strengen zijn ineen gewikkeld en vormen zo een klassieke ring die geschikt is om vaak te dragen. De ring komt uit de Stax-familie van Bron en is leverbaar in drie verschillende breedtes. De smalste versie heeft een breedte van 3 millimeter.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Zeg het met diamant

Vrouwen die klasse weten te dragen zullen weg zijn van deze roségouden ring van Tirisi Jewelry. Briljant geslepen diamanten, pavé gezet (0,22ct/TW-W), geven de ring een magische schoonheid.

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie
 


 

Liefdesrode robijn

Prachtig klassiek en gelijktijdig modern dankzij het roségouden schakelcollier, schittert robijn samen met bergkristal in een rand van briljant geslepen diamanten (0,09ct/TW-W). Ook de bijpassende oorstekers bestaan uit doublet van bergkristal en facet geslepen robijn, het ‘geheim’ van de betoverende schittering. De zetrand van de oorsieraden heeft, net als de hanger, briljant geslepen diamanten (0,17ct/TW-W).

 
Bekijk Tirisi Jewelry collectie
 


 

My heart beats for you

Dit verfijnde en jeugdige armbandje uit Tirisi Moda Palm Beach collectie is vervaardigd uit roségoud en zilver. De hartjes en sierelementen zijn gezet met markasiet of met parelmoer. De armband heeft een bijzondere schuifsluiting in de vorm van een zilveren bolletje. Hierdoor is de armband makkelijk op de juiste maat af te stellen.
 
Bekijk Tirisi Moda collectie
 


 

Zo uniek als zij

Deze geweldige zilveren ring komt uit de Pianegonda Tecum-collectie en is opgebouwd uit 5 banen die aan de onderzijde van de ring samenkomen. De Tecum-serie van het Italiaanse huis Pianegonda symboliseert de schoonheid en verbinding van diversiteit, zoals die ook samenkomt in liefdesrelaties. Een ring met een mooie boodschap voor vrouwen met een eigen stijl.

 
Bekijk Pianegonda collectie