Type what you are searching for:

Tijdloze liefde

De magie van een tijdloos design vormt een klasse apart. Deze cadeausuggesties – voor hem en haar – staan symbool voor een liefde die eeuwig duurt.

 


 

Monzario collier roségoud

Monzario is een samensmelting tussen Nederlands design en het vakmanschap van Italiaanse edelsmeden. Dit zorgt voor prachtige sieraden waarin La dolce vita en klasse te herkennen zijn. Zoals in dit stijlvolle en trendy 14 karaat roségouden collier met 8 millimeter brede schakels. Het collier heeft een lengte van 47 centimeter.

 
Bekijk Monzario collectie
 


 

Monzario armband roségoud

Never out of style. Deze prachtige roségouden armband van het Nederlandse merk Monzario heeft Italiaanse charme. En dat is niet verwonderlijk. Monzario sieraden worden door de beste edelsmeden van Italië in het land van La Dolca vita gemaakt. Deze trendy closed forever armband heeft 8 millimeter brede schakels en is 20 centimeter lang.

 
Bekijk Monzario collectie
 


 

Montblanc Meisterstück geplatineerd ballpoint

Schrijfinstrumenten van Montblanc zijn ware meesterstukjes. Gemaakt om van generatie op generatie over te gaan. Net als hoogwaardige horloges worden Montblanc vulpennen, ballpoints, fineliners en rollerballpoints, deels met de hand gemaakt uit de beste materialen. Dit maakt elke Montblanc tot een geweldig geschenk. Deze prachtige pen is uit de Meisterstück-collectie en is gemaakt van zwart resin. De witte details op de pen zijn geplatineerd.

 
Bekijk Montblanc collectie
 


 

Blake Watch Roll van Wolf

Horlogeliefhebbers en verzamelaars maakt u blij met deze stijlvolle Watch Roll van Wolf. De etui is met de hand gemaakt uit soepel leder van hoge kwaliteit. Er is ruimte voor 3 horloges en de rol wordt onzichtbaar gesloten met een solide drukknoop. De binnenzijde van de etui is bekleedt met een grijze suède voering die de horloges beschermt tegen krassen. De Wolf Watch Roll is een geweldig en stijlvol cadeau voor op reis en thuis.

 
Bekijk Wolf collectie
 


 

R&C oorstekers Mary

Diamanten oorstekers mogen in geen enkele persoonlijke sieradencollectie ontbreken. Het zijn schitterende sieraden die passen bij elke gelegenheid; zowel solo gedragen, als gecombineerd met meerdere oorsieraden. Deze oorstekers van R&C bestaan elk uit een briljant geslepen diamant van 0.10ct. Het Nederlandse R&C werkt uitsluitend met ’s werelds mooiste diamanten die met veel liefde en respect tot sieraden worden verwerkt. De oorstekers zijn in verschillende diamantgroottes leverbaar.

 
Bekijk R&C collectie
 


 

Longines DolceVita

Geïnspireerd op de ‘zoetheid van het leven’, is dit horloge van Longines een symbool voor kwaliteit en klasse. Fascinerend aan de inmiddels klassieke DolceVita is de geraffineerdheid waarop in een rechthoekige kast de tijd wordt weergegeven. In dit stijlvolle model werd het edelstaal van de kast gecombineerd met een rode alligator lederen band voor een opvallende uitstraling. Het horloge heeft een Zwitsers quartz uurwerk.

 
Bekijk Longines collectie
 


 

Lederen Albanu Armband Equus-Cheval

Voor stoere mannen met een hart voor design zijn de armbanden van Albanu een tijdloos statement. Armbanden van Albanu worden al sinds de jaren 30 van de vorige eeuw handgemaakt in Monaco. Albanu maakt gebruik van bijzondere dierlijke materialen en combineert deze met edelmetalen. Niet alleen om mooie mannelijke sieraden te creëren, maar ook om de aandacht te vestigen op de kwetsbaarheid en schoonheid van de natuur. Deze armband is gemaakt van leer en heeft een sluiting van edelstaal.

 
Bekijk Albanu collectie
 


 

Albanu Armband Savane

De allereerste armbanden van Albanu zijn geïnspireerd op een armband van olifantenhaar die founder René Albanu werd aangeboden door een Masai tijdens een reis door Afrika. Dit was bijna een eeuw geleden. Nog altijd maken armbanden van dit bijzondere materiaal onderdeel uit van de Albanu-collectie. Dit mooie exemplaar heeft een sluiting van zwart pvd-gecoat edelstaal dat verrijkt werd met roségouden accenten.

 
Bekijk Albanu collectie