Type what you are searching for:

Even kleurrijk als de liefde

De kleur van de liefde is niet alleen rood. Met deze sieraden toont u een geliefd persoon dat jullie liefde even kleurrijk is als het leven zelf.

 


 

Miss Spring Ring ‘Allerliefste’

Drie ovaal geslepen roze toermalijnen zijn het stralende middelpunt van deze roségouden ring uit de Miss Spring Allerliefste-collectie. De toermalijnen hebben een intense kleur en een prachtig subtiele schittering. Een lievelingsring voor vrouwen van alle leeftijden!

 
Bekijk Miss Spring collectie
 


 

Breitling Endurance Pro

De Endurance Pro is de nieuwe casual sportchronograaf van Breitling. Een horloge made for professionals om dagelijks te dragen. Het horloge biedt een perfecte mix tussen precisie, innovatie en sportieve looks. De Endurance Pro heeft een ultralichte behuizing gemaakt van Breitlight®. Dit materiaal is niet alleen vele malen lichter dan edelstaal, maar bovendien extreem kras-, trek- en corrosiebestendig. De Endurance Pro is uitgevoerd in zwart met heldere kleuraccenten en wordt geleverd met een rubberen band. Het horloge heeft een COSC gecertificeerd SuperQuartz ™ chronograaf uurwerk dat grote nauwkeurigheid levert.

 
Bekijk Breitling collectie
 


 

Miss Spring Ring Brilliantly met Robijn

Robijn is een zeldzame steen met een prachtige rode kleur. Miss Spring verwerkte deze bijzondere edelsteen in een smalle roségouden ring. De ring komt uit de Brilliantly-collectie en is naast roségoud ook leverbaar in geelgoud en witgoud.

 
Bekijk Miss Spring collectie
 


 

Artur Scholl ring met amethist en diamant

Deze prachtige ring uit de collectie van Artur Scholl is zorgvuldig en met liefde met de hand gemaakt. De ring heeft een prachtig baguette geslepen amethist. Voor extra verfijning en klasse zijn de bovenzijde en een zijkant van de zetpootjes voorzien van briljant geslepen diamant.

 
Bekijk Artur Scholl collectie
 


 

Bigli Collier Mini Sweety London Blue Lake

De schitterende kleur blauw van deze hanger creëerden de edelsmeden van Bigli uit parelmoer en cabochon geslepen London Blue Topaas. De doublet komt uit de Mini Sweety-collectie en draagt de naam London Blue Lake. De steen is gezet in 18 karaat roségoud en wordt gedragen aan een roségouden 42 centimeter lang collier met fijne schakels. Extra ‘sweety’ is het fijne diamantje dat boven deze prachtige doublet werd geplaatst.

 
Bekijk Bigli collectie
 


 

Bron Joy ring met tsavoriet

Loving you is a joy! Deze vrolijke ring komt uit de Joy-collectie van Bron Jewelry. Dit Nederlandse merk maakt in eigen land handgemaakte sieraden, waarin vrouwelijkheid, kleur en speelsheid een grote rol spelen. Zoals in deze roségouden balletjesring met ‘kusje’ van tsavoriet.

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Bron Phlox ring met groene toermalijn

Never a dull moment. De Phlox-collectie van Bron is speels, kleurrijk en geraffineerd. De roségouden ring heeft een prachtige groene toermalijn en 8 roségouden zetpootjes. Een verleidelijke ring om vaak te dragen!

 
Bekijk Bron collectie
 


 

Bigli Mini Sweety Burned Coral

Kiest u voor rood voor uw Valentijn? Deze mooie 18 karaat roségouden ring heet Quartz With Coral, en komt uit de Bigli Mini Sweety-collectie. De steen dankt haar dieprode kleur aan bloedkoraal en bergkristal. Naast de doublet heeft Bigli als handtekening de merknaam en een high-quality diamant (0.02ct) in de rechte band gezet.

 
Bekijk Bigli collectie